Łukasz Skrzycki - opinia (1) Niestety, wykonanie remontu powierzyłem firmie Beast. Konrad Lech. Jest to... Łukasz Skrzycki A ja nie pracuję w Limes i mówię, że .... (1) morenowy Limes to dno! nie mogę nawet wysłać opinii, bo muszę ciągle oglądać... Jaku-b Super. (1) Pelen profesjonalizm. Marek
Rzetelność i uczciwość (1) To domena firmy ARCAR. Szef firmy i pracownicy zawsze fachowo doradzą,... Tyberiusz Ceny... (1) Jakieś półtora roku temu chodziłem... 65zł - 10 wejść /mc 80zł kiedy i ile... Jaca mi nie pomogla (1) Ile osob - tyle opinii. Przez 2 lata leczenia sie bylam zadowolona i ufalam... Leniwiec Nie polecam! (1) Po pierwsze, jeżeli coś jest typem baru "fast food" to na litość boską... Morena Tak (1) Ta szkoła jest boska. Według mnie jest najlepsza w trójmieście Kamil mój syn złamał tam rączkę (1) pobili go i złamał Mama lalala (1) najlepsze co moze byc :P damian Miła atmosfera (1) Nie stresowałem się jak w innych. Można się dogadać co do terminów Jerzy Iva - opinia (1) Bardzo dobre strzyżenie.Po wielu nieudanych wizytach w innych salonach mogę... Iva Spokojne, czyste osiedle (1) Mieszkam tu od 2 lat, wczensiej mieszkalam na kamionce dolnej zdecydowanie... kate TRAGEDIA! (1) Tak chamskiej obsługi jeszcze nie spotkałem! Powinni sprzedawać warzywa na... flesk Odnośnie rezerwacji (1) Pewnego pięknego poranka poszedłem zarezerwować stolik z wyprzedzeniem 5... Kucharz Extra!!! (1) SZYBKO SPRAWNIE I Z GWARANCJA:) Boogie hynka (1) podzielam zdanie przedmowcy. bylo kilka drobnych usterek ale inwestor usunal... jesse GORĄCO POLECAM (1) Jestem bardzo zadowolony z pomocy stomatologicznej świadczonej przez dr... ŁK Sympatyczna restauracja (1) Polecem menu w tej restauracji ,muszą mieć świetnego kucharza. Poza tym... MONIKA LOK ;( (1) cóż jesli chcecie przenieść się w mroczne lata 70-te ubiegłego wieku... jasiek