Matka Martusi - opinia (1) Moje dziecko uczęszcza do tego przedszkola, jestem bardzo zadowolona z... Matka Martusi Bosko!!!!!!! (1) Wystrój restauracji zasługuje na ogromną pochwałę, dzięki kolorom jest... Villemo wielki pozytyw dla tego biura (1) Polecam -uczciwosc ,kompetencja ponadto profesjonalizm na wysokim... Mariola i Arek
macko - opinia (1) Sam kończyłem tą szkołę i jestem dumny, że właśnie do niej uczęszczałem.... macko Odradzam!!! (1) Zachęcona dobrymi opiniami zaprosiłam do Barracudy moich przyjaciół. Wizyta... Zniesmaczona J. Piekarec - opinia (1) Nie solidni, nie rzetelni, firma miala rozpocząc remont w domku w 04.06.2007... J. Piekarec To dopiero taniec :) (1) Naprawdę polecam, świetna atmosfera :). Agnes A może się wycofali? (1) Ostatnio,jak tam przejeżdżałem widziałem tylko napis Lampy. gftfhg :D:D:D (1) Cel osiagniety zdalem za 2 razem. Polecam wszystkim Autostrade. Dzieki Remek Adas Zoska - opinia (1) Mnie to miejsce bardzo rozczarowalo. Rolbilam tam tylko manicure, bo nie... Zoska Buldog francuski (1) Polecam uratował oczy mojego pieska. Alina zmarnowałam 3 lata (1) Jednyke skończyłam 2 lata temu, bardzo żałuje, że w ogóle wybrałam tą... gosia Plka - opinia (1) frzyjerzy troszke mało skupieni, najlepsza-honorata, generalnie nie jest źle... Plka Przez ostatnie 4 lata przyjeżdżałam do Portu codziennie. (1) Port ma bardzo złą opinię, ja jednak pobyt w Porcie wspominam bardzo dobrze.... Napoleon I bardzo zła jakość usługi (1) długi czas oczekiwania, cztery dni... zły dobór soczewek, nie dbają o... dziadek Przestroga (1) Zgadzam się z w/w opiniami. Jak ktoś jest na tyle szalony by kupić te budy,... doświadczony Pozytywnie (1) Janusz Opiela... Bardzo dobry instruktor! Cierpliwy, miły, zabawny..... a... zadowolony kursant nauczyli mnie jeździć ... (1) Do Alexa trafiłam właściwie przypadkowo. Prawo jazdy udało mi się zrobić w 5... Marta Przemiła obsługa i świetne jedzenie! (1) Obsługa jest w stanie skłonić mnie do zjedzenia co najmniej 3 kanapek- mają... Kipcio & Kitek Szczerze polecam (1) Z natury jestem wybredna, rzadko używam określeń typu : rewelacyjny,... amarena