po co wasnie, po co klotnie.. (1) Zamiast opisywac wszystkie swoje zale na necie wystarczy po prostu... ciezarna Polecam (1) Profesjonalne podejście do pacjenta, dostępność 24h/dobę, trafne diagnozy i... Kasia koszty dodatkowe (2) mam pytanko ja wygladaja koszty np za egzaminy poprawkowe?? lub obrone... ooliwka
ZDAŁAM!!!! (1) zdałam, zdałam, zdałam! I to za drugim razem! Bardzo polecam Elka School, a... Andzia K. :) (1) polecam. nic dodać nic ując aj jest ok (1) chodziam do tej szkoy tylko 2 miesiace wiec nic takiego nie moge o niej... anjja ooliwka - opinia (1) Założyciele przede wszystkim stawiali na wysoki poziom nauczania, co im... ooliwka polecam kazdemu rowerzyscie (1) niska cena i fachowosc pracujacyh tam panow, innymi slowy polecam... michalex super ;) (1) Witam ;) Polecam wszystkim PZM , wykłady prowadzone bardzo ciekawie ;) az... Emi Polecam (1) Jestem bardzo zadowolona z obsługi w tym salonie - wszyscy bardzo... Monika zmana zdecydowanie na gorsze (1) Mi się robaczek nie trafił, szkoda, bo lubię zwierzęta :-). A tak na... active OZI wszystko psuje! (1) po 3 latach stwierdzić można jedynie że wszystko zależy od towarzystwa. ja... życzliwa Coś wspanialego!! (1) Restauracja o wspanialej renomie. Bylam wspaniale zaskoczona, ze taka... Natalia A mi sie podoba ich stronka www :) (1) Na początku przeraziłam się, że skoro mają taką stronke to ceny będą także... Dominika POLECAM GORĄCO JANUSZA! (2) Polecam Janusza, absolutnie doskonałego Instruktora! Dzięki Niemu uwielbiam... Inga SUPER! (1) RUCOLA to super lokal! Maja przepyszne dania, fantastyczną obsługę oraz... Gotha Fajny sklep gdyby nie sprzedwacy (1) Podzielam wczesniejszą opinię o panach którzy handlują w tym salonie- barak... al dania pyszne ..ale te ceny... (1) jedzenie jest przepyszne , porcje dosc duze. ale ceny przerazaja...zamowiłam... monika ;-) (1) ;) ... 'll\.' - opinia (1) nhpijp; 'll\.'