Wszystko OK gdyby nie kierowniczka! (1) Chodze na kurs od kwietnia i musze powiedzieć że warunki nauki są... PvG Szkoła (1) Moimi zdaniem dobra szkoła wszystkim polecam.. chodź miejsce w który sie... Marta Super (1) Robiłem tam sobie dziare. Leżeć to dobry wybór dla kogoś kto ceni sobie... szczupły
ktos , na kogo mozna zawsze liczyć .... (1) ilekroć zwracam sie do niego z prosba o pomoc w kłopotach zdrowotnych mojej... aga Bardzo fajne miejsce (1) Polecam panierowaną fetę z gorących przystawek, indyka w czerwonym winie.... Michal Wspomnienia... (1) Wspaniałe przedszkole, chodziła do niego bardzo, bardzo dawno temu ale mimo... marlena -rocznik 1988r. Beznadziejni :(( (1) Czekałem na zamówienie godzinę, po interwencji dowiedzialem się, że muszę... Kloss Godne polecenia! (1) Serdecznie polecam tą szkółkę! Mimo iż nie udało mi się zdac (to było... Marta Normalnie SZOK ! , 20 min i picce mam w domu :) (1) Pierwszy raz korzystalismy z usług tej picerni , szkoda ze dopiero teraz , w... rewa Kilka słów do kierownictwa (1) Resaturacje ogolnie sympatyczna. Jestem stalym klientem Sphixa (a raczej... fox Polecam!! (1) Zapisałem się na 5 godzinne szkolenie dodatkowe do ABC i nastepnie zdałem... Raziel bez komentarza... (1) Dr Kiełkowski lekarz który ma podejście do pacjentki bezosobowe,... była pacjentka... LEKARZ Z MILOŚCI DO ZWIERZAT (1) polecam olA dziekuje (1) rewelacja poleca ola rewelacja (1) pierwszy raz spotkalam sie z weterynarzem ktory wykonuje swoja przace z... d.graban super (1) kiedyś,dawno temu jeżdzilismy nad morze, przy okazji korzystając z... Lidia Wieczorek-Wrocław Fajna i zgrabna. (1) Szybko i bez komplikacji postawiła mnie na nogi, a do tego, fajna, bez... Prezes gorąco polecam :) (1) Naprawdę fantastyczna lekarka! W tym momencie chyba najlepszy położnik w... Agata Podoba mi się ! (1) Pare dni temu robili mi tam przeklucie. Szybko i bezboleśnie. Pan od klucia... Poleczka ekstra111 (1) monia