Kiepsko bo brak Konkurencji (1) Przychodnia teoretycznie świadczy usługi bardzo kompleksowo i nawet nie... Mcz super (1) Naprawdę świetna lecznica! Super ludzie, młodzi, ale bardzo doświadczeni,... Biedronka Do Słomińskiego trzeba sią przyzwyczaić (1) Ale nie zgadzam się z opinią że to zły lekarz. Na pewno nie umie rozmawiać z... jolam
MI - opinia (1) BADANIA USG SA WIARYGODNE MI :) (1) super deebo Violetta - opinia (1) Nikt w tym sklepie nie jest zainteresowany sprzedażą zwłaszcza Pani u góry... Violetta Wnętrze i sprzęt robią wrażenie, panie w recepcji bardzo miłe (1) i pan doktor profesjonalista, ale... jeszcze nigdy nie zdarzyło mi się wejść... oleg Bardzo zła obsługa (1) Obsługa w ww. oddziale jest tragiczna. Pani przywitała mnie z dziwnym... Berni Próg (1) do humanistycznej w zeszlym roku próg był 158... ale one w każdym roku są... ja 19. (1) We wrześniu będę chodzić do tego LO (no, mam nadzieję), ale dziś też w nim... sara tylko WSB (1) moje losy... próbowałam sił na PG...nie udało się ...nie mam umysłu... kara szczerze polecam (1) Dr prowadził moją dość trudną ciążę, przeprowadził cięcię ceraskie około 1,5... A. Mistrzostwo Świata :) (1) Genialni ludzie i przecudna atmosfera. Nigdy nie sądziłem że taniec tak mnie... Pit kroki (1) Wystepowal problem z przeciekami oleju w moim stilo 1,9 JTD. Stwierdzono... kroki GORACO POLECAM!!!!! (1) Bardzo dobre jedzenie! Szczególnie gorąco polecam halibuta z kozim serem,a... Melania uwaga na Pawła (1) Normalnie chodziłam do tomka lae wyjechał :/ ale jest tam Adrian ktory... papppaula Zdecydowanie polecam (1) Kelner uprzejmy, służy radą. Jedzenie świetne, pięknie podane, ogromne... Ewa Godziny otwarcia... (1) Naszych Klientów zapraszamy od poniedziałku do piątku od 8:00 do 18.00. W... Serwis Zdunek zadowolona kursantka (1) odbylam kurs stylizacji paznokci w Bella, jestem bardzo zadowolona z poziomu... bratka Polecam (1) Zakupiony przeze mnie sprzęt jest bez zarzutów, miła i fachowa obsługa,... ELO