szkoda za taka beznadziejna muza! (1) ok wszyscto jest super gdyby nie ta muza - a to jest najwazniejsze!!!!!!!!... alutka MAMA - opinia (1) BARDZO MIŁA PANI DOKTOR . PROFESJONALNE PODEJŚCIE DO DZIECKA.POLECAM WSZYSTKIM. MAMA Polecam (1) W porównaniu do małych warsztacików, to skok jakościowy. W małych... Marek
On Gd - opinia (1) Mozna miło pogadać i zamówić części. Rowerki przygotowywane bardzo... On Gd Poprostu super (2) Takiego Kompleksowego punktu brakowa³o na Pomorzu! Jako zadowolony... Auto Pedant T4 najfajniesza szkoła tańca w 3mieście! (1) To jest zdecydowanie najlepszy klub w 3mieście. Jan GOraco polecam (1) Na prawde warto zapisac sie do szkoly jazdy EFEKT gdyz przygotuje cie... Asia Super (1) Właśnie zdałam. Bardzo mi się podobało. Miła atmosfera i fachowa kadra, a to... Ania ja - opinia (1) Jadło dobre jak u mamy, miły klimat czujemy sie tam jak u siebie.Polecamy... ja chevrolet aveo sedan (1) zakupilem w Motor centrum nowy samochód ,trzeba przyznac ze mają dar... Wojciech Ulczyński MOTO - Polecam!!! (1) Zapisałem się na kurs kat. A. Grzegorz doskonale przygotował mnie do... Pawel Go - opinia (1) Serdecznie polecam tego lekarza,nie pozostawia bez odpowiedzi, indywidualnie... Go SZCZERZE POLECAM (1) JESTEM KLIENTKA BARDZO WYMAGAJACA,JEDNAK Z OBSLUGI I USLUG W TYM SALONIE... FENIKS167 heh ten real (1) No cóż. Jednym słowem słabizna. Brak większości cen przy produktach, ceny... Vega_bw heh ten real (1) No cóż. Jednym słowem słabizna. Brak większości cen przy produktach, ceny... Vega_bw heh ten real (1) No cóż. Jednym słowem słabizna. Brak większości cen przy produktach, ceny... Vega_bw BARDZO POLECAM !!! (1) Bardzo polecam obie panie weterynarz. Mój piesek miał zapalenie przyzebia... wiki Dobra Qchnia TO JEST TO!! (1) Rewelacyjne jedzenie , super atmosfera ,BARDZO POLECAM, nic dodac nic ujac... Jacek Bardzo polecam! (1) Naprawdę fajna szkoła, z bardzo dobry personelem. wer NIe polecam (1) Mi ta szkoła nie przypadła do gustu i źle ją wspominam, a germanistki w niej... wer