Dzieki i powodzenia! (1) pierwszy raz przyszłam przypadkiem. Od tego czasu z pełną swiadomością i... kamyk najlepsza szkola ma $wiecie!!!! (1) absolwentka Troszke konkretow: (1) Co do telefonów sytuacja wygląda tak: 0-698-770-300; <-rejestracja (nie... M
ilośc pacjentów (1) Jeśłi chodzi o to ile swissmed ma teraz pacjentów to z tego cow iem od... magi Warto powierzyć Im zarządzanie nieruchomością (1) Michael Dzięki Elce school przeszlam totalną metamorfozę - na lepsze:) Polecam (1) Szczerze polecam kurs jazdy w Elka school!:) Odkąd pamiętam balam się... krysia najlepsza pizza w Gdyni (1) naprawdę ogromna i pyszna pizza Ania student - opinia (1) "jeśli ktoś co rok przeznacza na tę szkołę prawie 7000 zł to musi sam przed... student :) (1) hmm..nie ma co się zastanawiać trzeba się tam wybrać...najlepszą reklamą... Karola IV LO - to mówi samo za siebie!! (1) IV LO ... hyyyyyy.. długo by się zastanawiać... !! dlaczego wybrałam te... karinka :) Miło i przyjemnie (1) Naprawde bałam się dentysty jak diabeł święconej wody i poszłam do... ząbek 2 godzinny koszmar – nigdy więcej - cz.2 (1) Do tego nie można było skorzystać z toalety bo na obu widniał napis Prosimy... Cleo 2 godzinny koszmar – nigdy więcej -cz.1 (1) Byliśmy w tej knajpce 2 razy.Co do wystroju to sala gimnastyczna bez klimatu... Cleo Panie Jacku! (1) Dziękuję! Ma Pan niesamowity talent pedagogiczny, który - jak widzę po... Kasia - duszek drogowy To chyba jakaś pomyłka (1) cała ta firma to zbiorowisko niekompetencji i łgarstwa. Tyle mama do... Zbigniew miło,że dla dzieci (1) jeśli ktoś ma małe dziecko to wie o czym mówie. spacer- jest gorąco, chcesz... RodzicTeżCzłowiek;) obsługa -macie tam kadrową proponuje wymienić personel (1) sobotnie jedzenie u Was przerodziło się w koszmar,wielka Pani kelnerka E... bardziej kulturalna cudnie (1) Piekne miejsce, klimat do biesiadowania... i do grania. Muzyka brzmi tam... miras - www.duan.pl falka - opinia (1) leczyłam zęby na Suchaninie od ok.4 lat. Byłam zadowolona do czasu- w końcu... falka godne polecenia :) (1) dziękuję serdecznie Pani Kasiu, uratowała mi Pani włosy (i humor na... Iwona