Omijajcie tę spółdzielnie z daleka (1) Co to za spoldzielnia która traktuje lokatora jak wroga, pieniądze biorą... ToGo Klub Montessori to horror!!! (1) Kochani rodzice nie polecam tego przedszkola najgorszemu wrogowi!!! A... Rodzic MAX Klimat (1) Super klimat i obsługa, polecam wszystkimrzy lubią dobrą zabawę. Rachmani
k - opinia (1) k AZS - opinia (1) Jedno z ciekawszych studiów w 3mieście jeżeli chodzi o klimat, przede... AZS Iza - opinia (1) Mogłby ktos z was pogadac ze mną na gg o tych lekcjach itp. Moj nr gg :2969412. Iza SERDECZNIE POLECAM :-) (1) Właściwy człowiek na właściwym miejscu! Dziękuję Marku za cierpliwość,... Karolina Ł. Szkoła (1) Cudowna szkoła która właśnie kończy poziom nauczania niektórych przedmiotów... bonia U Szkota? Jedyny taki pub w Polsce? Śmiechu warte! (1) Chcąc wybrać się ze znajomymi na prawdziwego Guinnessa lanego z kija... Ugm Tragedia.... (1) Najlepiej nie chorować. Część lekarzy ma całkowicie olewające podejście do... zawiedziona no...plus, ze w ogole jest..... (1) Trochę zalatuje dawnymi czasy....w szatniach nie ma luster, wiec zmywając... agnieha dr.Legan (1) trafiłam do dr.Legan po porodzie,który zakonczył sie niestety śmiercia... kamila The best italian restaurant in the world !!!! (1) Just the best!!! I've never met a such nice and professional service, my... Rolden abakab - opinia (1) Do klubu uczęszczam co prawda nie od początku,ale wystarczająco długo,aby... abakab Bardzo polecam salon w Gdyni! (1) Pani Iza świetnie robi paznokcie.Jestem zawsze bardzo zadowolona i z miłą... Iwona Rewelacja! (1) Pyszne nalesniki ! Znakomity wystrój i świetna obsługa ! Irenka slawo - opinia (1) lekko sciemniaja z opłatami,mało przejrzyste zasady promocji dot.wpisowego slawo Nie polecam A. ani K. (1) Pani A. jest nieskupiona, jakoś trudno jest jej się rozstać z telefonem... Anka BEZNADZIEJA (1) W SOBOTE 16 CZERWCA ZAMÓWIŁEM W LOKALU NA WYNOS DWA GYROSY ,JUZ NA WSTĘPIE... SMAKOSZ niki - opinia (1) To co piszą przedmówcy to prawda. Wszystko jest piękne na początku. A po... niki