Najlepszy ośrodek w Trójmieście !!!!! (1) Bardzo gorąco polecam ten ośrodek do zdawania prawa jazdy gdyż instrukor... Marek schronienie trolla (1) niesamowity klimat jest stworzony przez klimatycznych ludzi (lub nieludzi),... HELLszka Nie zgadzam sie z przedmowcami... (1) Zaczalem pojawiac sie w Dockersie ponad miesiac temu - uwazam ze jest to... tadek
Egzamin zdany za I podejściem!!!!! (1) Serdeczne podziękowania dla wszystkich instruktorów którzy szkolili mnie na... Damian Rewelacyjna kompetencja !!! (1) Wyrazy wdzięczności dla dr Ulewicza- prawdziwy specjalista w swoim zawodzie.... Agnieszka Mundium - opinia (1) Uczelnia na wysokim poziomie. Studiuje prawo i jestem bardzo... Mundium Lech najlepszy (1) Lech jest bardzo dobrym osrodkiem a najlepszym instruktorem Pan Leszek... zosia brak (1) Jak już wspomniałam jedzenie oraz ceny w miarę ok. Ale co do obsługi ,... Ola po resekcji (1) Miałam sporą torbiel za którą nikt nie bardzo chciał się zabrać a wszyscy... Agnes Jak ciężarówka to tylko z WOJTKIEM (1) Jestem szcześliwym posiadaczem prawa jazdy kat. C i to właśnie dzięki... Piotr U. bARDZO DOBRA SZKOłA. (1) SP 27 uważam za rewelacyjną szkołę. Jestem uczennicą gimnazjum. Śmiało mogę... Polly-ann NIE POLECAM!!! (1) Na pewno nie moge powiedzieć złego słowa na przesympatyczną panią sekertarkę... Helenka moim zdaniem najlepsza wizazystka jaka mnie malowala,pani Ela jest swietna!!! (1) Pani Ela jest doswiadczona,profesjonalistka ktora ma podejscie do... Angela Szachowska Pan Janusz jest najlepszy :) (1) Jak instruktor to tylko Pan Janusz Opiela ;D super gość :) doskonale... Czarnulka W odpowiedzi na opinię Rodzica X (1) W odpowiedzi na zarzuty Państwa podpisującego się "X" To trochę niepoważne... Przekornu "Y" 3-ka;] (1) kto chce cos uzyskac,tan uzyska,kto chce sie nauczyc-to sie nauczy;] i jaka... nieistotne POLECAM!!! Jak zdac prawo jazdy to tylko w OSK Autostrada !!! POLECAM!!!! (1) Yes, Yes, Yes jakby powiedział jeden z politykow, wczoraj pozytywnie... Agnieszka monika - opinia (1) rewelka!!! monika REMONT (1) Remont bedzie trwac do konca kwietnia. Jedzenie bedzie to samo:)) bardzo nam... PIREUS NAPRAWDE SUPER SZPITAL!!!!!!!! (1) Szpital jest na naprawde bardzo wysokim poziomie!!!Zaczynajac na... Pati