Dobry sklepik (1) Kupowałm juz pare razyczesci.Fajne upustydaj.Przyjemn Obsługa,fachowa. Teraz... Dexter uwielbiam to miejsce (1) Świetna obsluga, wspaniały efekt. Każdy znajdzie cos dla siebie. Gorąco... Wisionka tanio i bez gwarancji (1) Spóźnienie ponad 1 rok z oddaniem mieszkania. Kiepska jakość wykonania... niezadowolona
jola - opinia (1) fajne fryzjerki,szkoda że jedna odeszla, ale ja znalazlam pracuje na... jola izzie - opinia (1) Rewelacyjna jakość usług, przemiła i profesjonalna obsługa, przystepne ceny.... izzie Polecam! (1) Salon miły, czysty urządzony z gustem. Obsługa profesjonalna, pan Grzesiek... Monika Rewelacyjny salon!! (1) Jest to rewelacyjny salon obsługa jest super Agata tylko NISSAN (1) A ja tam jestem z nich zadowolony zawsze fachowo doradzą miło obsłużą a i... ZADOWOLONY Nie polecam (1) Kiedys pracował tam rewelacyjni fryzjerzy - teraz niestety jest kiepsko :(... Alicja stała klientka (1) Jestem stałą klientą tego salonu fryzjerskiego. Ceny są bardzo przystępne,... owieczka wspaniałe wspomnienia i ludzie (1) nie żałuję wyboru. pozdrawiam wszystkich nauczycieli i dziękuję za te 3... absolwentka 2006 Polecam (1) Bardzo dobry sklep, fachowa i kompetentna obsluga oraz bardzo dobry wybor... ld Lan Net (1) Mieszkam w Rumi i jestem zadowolony, sieć działa całkiem dobrze a korzystam... gs Prosze o informacje! (1) Jestem zainteresowana podjeciem nauki w tej szkole na kierunku Informatyka w... kasia chyba najtańsze okulary w centrum..... (1) chyba najtańsze okulary w centrum..... remek J. R. - opinia (1) Pan Doktor jest nie tylko fachowcem, ale przede wszystkim wspaniałym... J. R. NAJGORSZY SKLEP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Jeśli ktoś się zastanawia nad zakupami w ESC to ODRADZAM!!! W momencie kiedy... klient POLECAM 8+)) (1) Gdyby wszyscy instruktorzy nauki jazdy uczyli tak jak p. Krzysztof z... Kasia nie polecam (1) Po ostatnich dwóch wizytach w CS postanowiłam zmienić dentystę. Pierwszy... zniesmaczona ;-) Gotti - opinia (1) Kolego, co Ty wypisujesz za farmazony? Myślisz, że ci niezadowoleni, którzy... Gotti