Magda - ocena (1) Dzieci zadowolone, oferta zgodna z opisem i zrealizowana w 100 procentach,... Magda Patryk - ocena (1) Najlepiej wyposażony sklep narciarski w trójmieście. Oferują topowe marki,... Patryk Kataryna - ocena (1) Przedszkole Smykowo idealne miejsce do mojego syna. Świetna kadra, szeroki... Kataryna
Gabriel Kilto - ocena (1) Pod koniec października zdecydowaliśmy się na organizację urodzin w bawialni... Gabriel Kilto Kala - ocena (1) Aroganckie i pretensjonalne podejście do pacjenta. Brak prostej i kulturalnej... Kala Małgorzata - ocena (1) Zaangażowanie i wiedza Pana Mecenasa na najwyższym poziomie. Bardzo polecam. Małgorzata Karolina - ocena (1) Wyprawialiśmy w Roboplanet 8 urodziny syna. Syn i jego goście byli... Karolina Autor - ocena (1) Nieoceniona pomoc przy odbiorze mieszkania - serdecznie polecam. Autor Kama - ocena (1) Mam bardzo dobre wrażenia z urodzinek. Byliśmy u kolegi z przedszkola.... Kama Martyna - ocena (1) Wymarzone urodzinki dwulatka. Byliśmy w stałym kontakcie przed urodzinkami z... Martyna Monika Ciesielska - ocena (1) Serdecznie polecam Panią Karolinę Kamińską niezależnie, czy chcą Państwo... Monika Ciesielska Adrian - ocena (1) Ubezpieczenie nieruchomości zawarte z pomocą p. Aliny. Szybko, sprawnie i... Adrian Dominika Wrzask - ocena (1) Z całego serca polecam Milimali jako miejsce do organizacji urodzin dla... Dominika Wrzask Alan - ocena (1) Polecam serdecznie szkółkę, egzamin zdany za pierwszym razem. Mój instruktor... Alan Andrzej - ocena (1) Ulubiona bawialnia mojej córki. Duża i pięknie wykończona przestrzeń,... Andrzej Aleksandra B. - ocena (1) Navigat Nieruchomości to najlepsze biuro z jakim miałam przyjemność... Aleksandra B. Andrzej - ocena (1) W połowie września organizowałem 4 urodziny córki w nowej bawialni -... Andrzej Gerard - ocena (2) Profesjonalna i życzliwa obsługa Profesjonalne doradztwo Gerard Paweł - ocena (2) Serwis godny polecenia!!! Polecam!!! Paweł Sławomir - ocena (2) petarda!!! Duży wybór!!! Obsługa the Best!!! Trener Koper i Pan Bogdan... Sławomir