Katarzyna - ocena (1) Wielki szacunek dla Pani Natalii za wiedzę i umiejętności prowadzenia... Katarzyna Aleksandra - ocena (1) Zamówiłam czyszczenie ubrudzonej kanapy przez mocz kota. Plama została... Aleksandra dariusz - opinia (2) musieliśmy oddać króliczka /alergia/uszakowo to dobre i przyjazne msc dla... dariusz
Hanna - ocena (1) Współpraca z biurem projektowym AS Interiors to czysta przyjemność. Polecam w... Hanna Stanisław - ocena (2) Rewelacyjna firma usługowa! Pani Beata podjęła się projektu, dostawy i... Stanisław Monika F. - ocena (1) Bardzo dziękuję Pani Karolinie za szybką i profesjonalną pomoc w wynajmie... Monika F. Pani - ocena (1) Dostałam piękny bukiet ze 100 róż ,mega wrażenie , serdecznie polecam tą... Pani Daniel - ocena (1) Współpraca z P. Adamem na bardzo dobrym poziomie. Konkretny, terminowy,... Daniel Paweł - ocena (1) Ukończyłem kurs na żurawie szynowe (portowe). Polecam szkolenie w tej firmie.... Paweł Karolina - ocena (1) To był mój pierwszy raz z tą firmą, stwierdziłam, że spróbuję i nie zawiodłam... Karolina Baftosz - ocena (1) Kurs HDS i egzamin na najwalyższym poziomie. Baftosz Witek - ocena (1) Sprawnie i profesjonalnie Witek Marcin - ocena (1) Szczerze polecam współpracę z tym biurem oraz z Panią Agnieszką Lenard dzięki... Marcin Ewa G - ocena (1) Wspaniały i godny najwyższej oceny zespół lekarzy z Panem Ordynatorem na... Ewa G Nairda - ocena (1) wspaniała, chodzę od lat i nie przestanę. Nairda Nairda - ocena (1) Jedzenie dobre, porcje małe żeby się najeść to trzeba zamówić sporo... Nairda Marta - ocena (1) Pani doktor jest niezwykle miłą i empatyczną osobą. Wizyta przebiega zawsze w... Marta Sławek - ocena (1) jestem pod wrażeniem profesjonalizmu, w moim przypadku - Pani doktor Mileny... Sławek Archilover - ocena (1) Ten deweloper zasługuje na 10 gwiazdek. Jakość absolutnie top. Archilover MaPo - ocena (1) Górna półka w każdym detalu. MaPo