Maja - ocena (1) No cóż, ja nie mogę podzielić tego wrażenia i szczerze mówiąc nie rozumiem,... Maja Marta - ocena (1) Bardzo smaczne jedzenie - makaron z łososiem i kaczka, duże porcję. Do tego... Marta Jan Śpiołek - ocena (1) Bardzo polecam szkołę OSK Mateos. Najlepsi instruktorzy w Gdańsku. Świetne... Jan Śpiołek
Małgorzata - ocena (1) Lepszej pizzy nie jadłam nigdzie! Bardzo bogato obłożona dodatkami ozdobiona... Małgorzata Marcin - ocena (1) Obsługa była bardzo miła i pomocna. Polecam to miejsce każdemu, kto szuka... Marcin Mateusz - ocena (1) Korzystam od lat i było w miarę ok Ale chyba kadra w kasach się zmieniła bo... Mateusz Wiktor Ponka - ocena (1) Firma Tassel wykazała się profesjonalizmem, kreatywnością i zaangażowaniem.... Wiktor Ponka Ariel - ocena (1) Bardzo profesjonalna i rzetelna firma. Wyboru dokonałem na podstawie opini... Ariel Mama Julii - ocena (1) Bardzo nam się podobały zajęcia w sali zabaw Dzikie pląsy. Byłyśmy w środę i... Mama Julii Mariana Solodka - ocena (1) OSK Mateos to najlepsza szkoła jazdy, jaką mogłam wybrać! Profesjonalne... Mariana Solodka Jerzy Lamek - ocena (1) Urząd przy Gronostajowej Prenumeruję dwutygodnik. Otrzymuję w jednym... Jerzy Lamek Marcin - ocena (1) Doktor Rucinski to wspaniały specjalista, z ogromną wiedzą, wysoką kulturą... Marcin Michał - ocena (1) Z czystym sumieniem polecam! Dzięki kancelarii KFCO udało się uporać z... Michał Patryk - ocena (1) Nie ma lepszego hydraulika w trojmiescie ! Pan Krustian Fachowiec nad... Patryk Lokatorka - ocena (1) Nie polecam, wszystko nie tak Lokatorka Wierzbowy - ocena (1) Serdecznie polecam, nie mam żadnych zastrzeżeń do pracy pani pośrednik jestem... Wierzbowy biker3city - ocena (1) Super świetna osoba, która zawsze pomoga z zębami. Nasza rodzina jest pod... biker3city Małgorzata Mrozińska - ocena (1) Bardzo polecam ,Pani Katarzyna pełen profesjonalizm i znajomość rzeczy... Małgorzata Mrozińska Marcin Radowiecki - ocena (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z obsługi - Pan Szymon jest super - wzorcowy agent... Marcin Radowiecki Ewa - ocena (1) Polecam salon samochodowy Motor Centrum w Gdańsku ul. Miałki Szlak. Pan... Ewa