Nat - ocena (1) Jeśli tu są przestronne wnętrza to ja podziękuję. Ciężko nawet odsunąć się od... Nat Marta - ocena (1) Indywidualne podejście do klienta. Wywiad Pani Ani obszerny, a po otrzymaniu... Marta Zofia - ocena (1) Bardzo dziękuję Panu Pawłowi za remont łazienki. Szczegółowe wyjaśnienia ,... Zofia
Walter - ocena (1) Great training center for future drivers. My only regret is that I found the... Walter Katarzyna Różanska - ocena (1) Najlepsza informacja turystyczna, w której byłam! Pan nie tylko polecił kilka... Katarzyna Różanska Magda - ocena (1) Bardzo profesjonalne podejście, przemiła atmosfera. Nasza goldenka Zoja... Magda Ewelina - ocena (1) Bardzo profesjonalne i rzetelne podejście do klienta. Firma działa... Ewelina Anna Zielińska - ocena (1) Skorzystałam z pomocy kancelarii w sprawie rozwodowej. Otrzymałam fachową... Anna Zielińska Jolanta - ocena (1) Zakupiłam w sklepie łóżko kontynentalne z pojemnikiem na pościel.Jestem... Jolanta Stanisław - ocena (1) Ta firma to jakaś porażka. Skontaktowałem się w sprawie wyceny mojej CHR .... Stanisław Jadwiga - ocena (1) Chodzimy na terapię do pani Oli. Synek chętnie chodzi na zajęcia. Progres... Jadwiga Wojtek Komasa - ocena (1) Bardzo szybka naprawa, szybka pieknie naprawiona i naklejona folia. polecam... Wojtek Komasa Anna - ocena (1) Chciałabym podzielić się moimi pozytywnymi doświadczeniami z Gdańską Szkołą... Anna ala - ocena (1) Nigdy więcej i tyle w temacie ala Ani - ocena (1) Jestem pod ogromnym wrażeniem. Serdecznie polecam tych instalatorów Ani Pablo - ocena (1) Od kilku lat bywałem w ich lokalach . Były wzloty i upadki zarówno kulinarne... Pablo Ryszard - ocena (1) super prowadza moje dwa mieszkania. wkrotce oddaje im kolejne. bardzo dobry... Ryszard Marek - ocena (1) Profesjonalna porada i kompleksowe wsparcie w ocenie i przydzieleniu... Marek weronika - ocena (1) Super Taxi Polecam...Tanio Szybko Solidnie;) weronika Mama dwójki absolwentów - ocena (1) Szkoła godna polecenia, sprawdziła się zarówno dla ambitnych co lubią się... Mama dwójki absolwentów