NN - ocena (1) Czyli nie tylko ja ;(. Wlasnie dowiedzialam sie ze moja paczka zostala... NN Dominika Cegielska - ocena (1) Po raz drugi skorzystałam z pomocy Pepper House i po raz drugi jestem bardzo... Dominika Cegielska Klient - ocena (2) Bardzo dobrze dobrali mi materac, jestem bardzo zadowolona z zakupu u nich... Klient
Anna Skopna - ocena (1) Świetną organizacja przyjęcia urodzinowego. Dzieci bawiły się rewelacyjnie... Anna Skopna Magda - ocena (1) Z całego serca polecam Irenkę jako położną. Wspaniała osoba, ciepła i służąca... Magda Kuba - ocena (1) Polecam Pana Patryka! Kuba Tomasz B - klient firmy - ocena (1) Pełen profesjonalizm :) dzięki niemu nic mnie nie interesuje. Wszystko... Tomasz B - klient firmy Bartosz - ocena (1) Wielokrotnie współpracowałem z biurem Pani Sylwii i za każdym razem spotkałem... Bartosz Ak - ocena (1) Miejsce warte polecenia, polecam rehabilitację u Pana Adama. Ak ZbyDu - ocena (1) Serdecznie polecamy! Wnuczki bardzo zadowolone, było super. Już planują nowy... ZbyDu Paulina - ocena (1) Moje mieszkanie jest w dobrych rękach. Jestem w końcu spokojna. Od roku... Paulina Alina Duraj - ocena (1) Gorąco polecam! Wszystko jest nowe, kolorowe, czyste. Wnuczek bardzo... Alina Duraj Mama - ocena (1) Świetne miejsce dla dzieci. Szeroka oferta zajęć dla maluszków. Świetnie... Mama AK - ocena (1) Zapisałam się na wizytę nie będąc pewna, czy jest to konieczne. Pan Doktor... AK Iwona - ocena (1) Ten sklep to najgorsza porażka. Pan wkręcił nas w zakup najnowszego Apple... Iwona Piotr Głogowski - ocena (1) Temat zakupu działki pod budowę domu. Profesjonalne doradztwo finansowe z... Piotr Głogowski US - ocena (1) Dziękuję za wizytę. Poczułam ulgę już po pierwszej rozmowie. Wiem, że jestem... US Kami - ocena (1) Super miejsce. Świetnie zorganizowane urodziny poprowadzone przez Panią... Kami Roksana Dziadura - ocena (1) Serdecznie polecam usługi pośredniczki Alicji Nikrandt z agencji Pepper... Roksana Dziadura Polina - ocena (1) Serdecznie polecam Mecenasa Mateusza Szczurka i jego kancelarię! Pomógł mi w... Polina