Mikołaj - ocena (1) Polecam z całego serca! kompleksowość i profesjonalizm - są słowami, które... Mikołaj Marta - ocena (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Serdecznie wszystkim polecam Marta Piotr - ocena (1) Polecam usługi Pani Edyty Giedroyć. Bardzo delikatnie podeszła do moich zębów... Piotr
Wiesław - ocena (1) Tu jest prawda w 100% byłem klientem kantoru od lat 90 przychodziłem... Wiesław Kamil - ocena (1) Bardzo dobra jakość, profesjonalna obsługa. Cena adekwatna do oferowanej... Kamil Kamil - ocena (1) Profesjonalna usługa, bardzo dobra jakość i przystępna cena. Kamil Małgorzata - ocena (1) Nie działał mi internet ale konsultant pomógł mi to naprawić w 15 minut i... Małgorzata Jeszcze chyba patriota - ocena (1) Niczego nie zmieni to co tutaj napisze, sluzba zdrowia juz dawno przestala... Jeszcze chyba patriota Iza - ocena (1) Z całego serca polecam Panią Dominikę za jej cudowne podejście do zwierzaków... Iza Marek - ocena (1) Grupa Tuk to profesjonalne biuro. Sprawdziły się opinie, pozdr Marek z Gdańska Marek Dor Wod - ocena (1) Serdeczne polecam Przesympatyczne Panie, z szeroką wiedzą i doświadczeniem... Dor Wod Paweł - ocena (1) Pierwsza i niezapomniana wizyta w Winnym Gronie. Wspaniała przygoda... Paweł Kasia - ocena (1) Przereklamowane miejsce. Nigdy nie zrozumiem tego fenomenu kilkugodzinnych... Kasia Tomasz - ocena (1) Polecam Pana Sebastiana, rzetelny, wszystko wyjaśni, zawsze dostępny mi... Tomasz B - ocena (1) Jedzenie średniej jakości, produkt dla mas nastawiony na wielkość, nie smak. B Sylwia Sopot - ocena (1) Restauracja nie polecam!!!! Jedzenie to jakaś pomyłka. Już dawno nie... Sylwia Sopot Anna - ocena (1) Mądrość, doświadczenie,czytanie z dłoni i aury. Jestem pod wrażeniem i 100... Anna Elwira - ocena (1) Sprawdzalność 100 procent, jak zawsze. A do tego przemiła osoba! Elwira Darek - ocena (1) Dziś wysłałem syna po zamówienie, brak 8 skrzydełek " zestaw 8 skrzydełek i... Darek Aleksandra - ocena (1) Ogromne podziękowania należą się Panu Rafałowi Ciszowi, który wykazał się... Aleksandra