Marek - ocena (1) Profesjonalna porada i kompleksowe wsparcie w ocenie i przydzieleniu... Marek weronika - ocena (1) Super Taxi Polecam...Tanio Szybko Solidnie;) weronika Mama dwójki absolwentów - ocena (1) Szkoła godna polecenia, sprawdziła się zarówno dla ambitnych co lubią się... Mama dwójki absolwentów
Olga - ocena (1) Profesjonalne podejście do klienta, polecam Olga Olga - ocena (1) Profesjonalne podejście do klienta, polecam Olga Mateusz - ocena (1) Najlepszy trener ! Mateusz Jagoda - ocena (1) Byłam na wizycie u dr Kłudkowskiej ; profesjonalizm , wiedza, a także... Jagoda Wojciech - ocena (1) Z czystym sumieniem mogę polecić Kancelarie Radcy Prawnego Pani Danuty... Wojciech Mateusz - ocena (1) Sugerując się pozytywnymi opiniami wybraliśmy firmę do montażu klimatyzacji.... Mateusz Ania P. - ocena (1) Super ze mozna dostac się do lekarza w nagłym przypadku. Idealnie dla osób,... Ania P. Justyna - ocena (1) Gdybym mogła dałabym 10. Najlepsze podejście do naszej Tiny cocker spaniela.... Justyna B. - ocena (1) Bardzo smaczne. Przemila obsługa. Świeże produkty. B. Anna T. - ocena (1) Z całego serca polecam panią Asię, z nią staranie się o kredyt jest bardzo... Anna T. Marcin - ocena (2) Bardzo rzetelna Firma, godna polecenia Marcin Agnieszka - ocena (1) Korzystałam z cateringu Szafran i Miód dwukrotnie i na pewno będę korzystać w... Agnieszka Marcin - ocena (1) Wyśmienite jedzenie, klimat, obsługa. Wszytsko w punkt. Marcin Paweł S. - ocena (1) Doskonałe, przyrządzone z pasją dania włoskie z najlepszych składników,... Paweł S. Paweł S. - ocena (1) Doskonałe jedzenie w bogato zdobionym pomieszczeniu. Nad to przemiła obsługa!... Paweł S. Maja - ocena (1) No cóż, ja nie mogę podzielić tego wrażenia i szczerze mówiąc nie rozumiem,... Maja Marta - ocena (1) Bardzo smaczne jedzenie - makaron z łososiem i kaczka, duże porcję. Do tego... Marta