Lucjan - ocena (1) Moje dziecko jest bardzo zadowolone z nauki w "Lingwiście". Oferowane zajęcia... Lucjan Asia - ocena (1) Szkoła angażuje uczniów w ciekawe zajęcia językowe, co sprawia, że nauka... Asia Kamil - ocena (1) Bezpieczne i przyjazne środowisko! Przedszkole zapewnia wysoki poziom... Kamil
Marta - ocena (2) Chciałabym wyrazić swoje głębokie rozczarowanie usługami świadczonymi przez... Marta Kaśka J - ocena (1) Fajna imprezka na 20 dzieci. Panie ogarnęły gromadkę. Dzieci nie chciały... Kaśka J FitGirl - ocena (1) Sala ma wszystko czego dzieci potrzebują. Świetne jest to, że można pójść na... FitGirl KD - ocena (1) Bardzo udana imprezka. Panie mają talent do malowania buziek. Gofry były... KD Renata - ocena (1) Pracownicy bardzo się starają i zabiegają o dobre opinie. To się chwali w... Renata Mama Jadzi - ocena (1) Zawsze chętnie wracamy tu na urodzinki koleżanek i kolegów. W tym roku chyba... Mama Jadzi Kuba - ocena (1) Uwielbiamy tu wracać. Urodzinki w Dzikich Pląsach miała już chyba całą grupa... Kuba Sandra - ocena (1) Lubimy tu przychodzić z córeczką. Jest kameralnie i panuje przemiła... Sandra Jaś z rodzinką - ocena (1) Bardzo fajna sala, przestronna, pyszna kawa. Dzieci mają dużo atrakcji. Pani... Jaś z rodzinką Andrzej - ocena (1) Super Urodzinki! Polecam Andrzej Elżbieta - ocena (1) Bardzo dobra organizacja i świetna zabawa dla dzieci. Na pewno jeszcze... Elżbieta Ania M. - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z usług biura! Bezproblemowy kontakt, bardzo szybkie... Ania M. Filip - ocena (1) Warsztaty twarzą w twarz dały mi zdecydowanie więcej niż jakikolwiek kurs... Filip Andrzej - ocena (1) Stara kanapa odzyskała dawny blask w rękach Pana Piotra.Zaklad solidny, godny... Andrzej Aneta - ocena (1) Polecam organizacje urodzin oraz zajęcia dla dzieci ok 1 roku życia. Panie... Aneta Largo - ocena (1) Paliwo tankuję od lat, nigdy się nie zawiodłem i wszystkim serdecznie... Largo Gdynia - ocena (1) Jedzenie przepyszne, obsługa na 4 Impreza na ponad 60 osób Polecam !!! Gdynia