Bartosz - ocena (1) Wszystko ok, polecam Bartosz Bartosz - ocena (1) Pełen profesjonalizm i dokładnie przeprowadzone leczenie. Polecam Bartosz Atena - ocena (1) Świetna sala zabaw. Duża oferta urodzinowa oraz warsztaty dla małych i... Atena
Michał - ocena (2) Serdecznie polecam współpracę z Panem Pawłem, znajomość rynku jak i... Michał Leszek - ocena (1) W dniu 17.11.24 po 1godz 20min otrzymałem zamówione, 3 pizze ,były spalone,... Leszek Sandra - ocena (1) Bardzo polecam Szkołę Rodzenia Supermama. Sandra krzychu - ocena (1) pompa grzeje jak trzeba montaż profesjonalny - polecam krzychu dex - ocena (1) montaż szybko i solidnie . w bardzo dobrej cenie ;) dex Barbara Blok - ocena (2) "Z całego serca polecam pracownię emwudesign! Ukończenie kursu szycia sukni... Barbara Blok Magdalena - ocena (2) Jestem bardzo zadowolona z inwestycji w Brzeźnie. Od samego początku widać... Magdalena Marcin - ocena (1) Miałem problemy z ładowaniem telefonu. Usterka naprawiona na miejscu.... Marcin Ewa Herbasz - ocena (1) Świetna obsługa, dostosowanie oferty do potrzeb, załatwienie wszystkich... Ewa Herbasz Mega komis . Najlepszy w Polsce - ocena (1) Najlepszy w Polsce . Mega komis . Najlepszy w Polsce Justyna - ocena (1) Gorąco polecam tę szkołę jazdy! Świetna organizacja, profesjonalne podejście... Justyna Kamila - ocena (1) Bardzo przydatna wiedza, miła atmosfera :) Kamila Aleksandra Rutkowska - ocena (1) Serdecznie polecam współpracę z Panem Marcelem Wysockim. Dzięki jego... Aleksandra Rutkowska Bernadeta - ocena (1) Ja tam wrócę, dziękuję Jesteście super. Bernadeta Katarzyna Matusiak - ocena (1) Córka chodzi już do przedszkola, ale do tej pory chodzi na nocowanki do... Katarzyna Matusiak ST - ocena (1) Cyklinowanie na najwyższym poziomie!!! ST Maciej - ocena (1) Naprawdę świetne miejsce do zabawy dla dzieci. Organizowaliśmy z żoną... Maciej