KG - ocena (1) Bardzo dobra pizza, chrupiąca, składniki świeże. Do tego sos czosnkowy-... KG Marcin - ocena (1) Korzystam od lat. Świetna i kompetentna obsługa. Polecam! Marcin MK - ocena (1) Bardzo profesjonalna i miła obsługa. MK
Marcin - ocena (1) Solidnie, terminowo i profesjonalnie. Polecam! Marcin Michal - ocena (2) Profesjonalne podejście do sprawy, kancelaria jak najbardziej godna polecenia. Michal Klaudia - ocena (1) Rewelacyjnie zorganizowane urodziny mojego syna, wszystko było w temacie... Klaudia Jacek - ocena (1) Świetne jedzenie, pizza pyszna, super dodatki. Obsługa miła, sprawna,... Jacek Monika Kiraga - ocena (1) Polecam przedszkole Smykowo. Panie oddane dzieciom , dużo zajęć dodatkowych ,... Monika Kiraga Julia - ocena (1) Organizowałam urodzinki dla syna i jego koleżanek, cały proces przebiegał... Julia marcin - ocena (1) Lubimy tę salę. Urodzinki udane. marcin Doris - ocena (1) Urodzinki organizowaliśmy w sobotę. Synek bardzo zadowolony. Dobra miejscówka... Doris Tomasz - ocena (1) Mieszkanie odebrane w terminie. Solidnie wykonane. Kosmetyczne usterki... Tomasz Kazik Jasiński - ocena (1) Z pełnym przekonaniem polecam panią Alinę Sosnowską jako agentkę pośrednictwa... Kazik Jasiński Rodzice Kuby - ocena (1) Pani Hanna jest osobą bardzo profesjonalną. Zawsze jest świetnie przygotowana... Rodzice Kuby Maja - ocena (1) Fachowa pomoc i bardzo solidne działanie, w dodatku przesympatyczny kontakt -... Maja Karol - ocena (1) Zorganizowaliśmy 3 urodziny córeczki. Wszyscy goście zarówno Ci mali jak i... Karol Natalia - ocena (1) Profesjonalne podejście, na każde pytanie udzielono wyczerpującej odpowiedzi,... Natalia Dominik - ocena (1) Zawsze profesjonalna i miła obsługa! Nigdy nie wyszedłem stąd niezadowolony,... Dominik Jaro - ocena (1) Bardzo kompetentna obsługa buty dopasowane super, narty przeserwisowane w... Jaro Karolina - ocena (1) Polecam jak najbardziej osk delta gdańsk. pan Rafał wspaniały instruktor.... Karolina