Alfred - ocena (1) Sympatycznie, w terminie Alfred Łukasz - ocena (1) Elegancja precyzja, rzetelna obsługa. Łukasz Aleksandra - ocena (1) Tak właśnie powinno wyglądać pośrednictwo w sprzedaży i kupnie mieszkania .... Aleksandra
Krystian - ocena (1) Jestem absolutnie zachwycony współpracą z firmą stalove! Wykonana przez nich... Krystian Ivanka Kushyna - ocena (1) Zdane za pierwszym razem ! Dziękuję OSK Delta za sprawną, profesjonalną i... Ivanka Kushyna Mariana - ocena (1) Miałam przyjemność współpracować zarówno z deweloperem, jak i z doradcą... Mariana Krzysztof Bierówka - ocena (1) Serdecznie polecam Panią Anię, bardzo fajnie się jeździło atmosfera również... Krzysztof Bierówka Marta - ocena (1) Wizyta w tym salonie to prawdziwa przyjemność! Profesjonalni specjaliści,... Marta Ewa - ocena (2) Usługi na najwyższym poziomie! Za każdym razem wykonane w przemiłej... Ewa Mirosław - ocena (1) Najpierw jest marzenie, które widzi się w wyobraźni. Wydawało się jednak... Mirosław Przemek - ocena (1) Profesjonalne podejście i dobry kontakt z pacjentem Przemek Angelika - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Panią Anią i z aranżacji mojego... Angelika Kotwik - ocena (1) Polecam za szybki przyjazd na miejsce, za cenę lawety i sprawne przewiezienie... Kotwik Izabela P. - ocena (1) Jeżeli mówisz sobie... "to będzie trudne, to jest niewykonalne" wówczas... Izabela P. Maja - ocena (1) Mój nowy piercing od Hestus to perfekcyjne uzupełnienie stylizacji! Obsługa... Maja Jerry - ocena (1) Bardzo dobra współpraca, opiekują się naszym osiedlem od ponad roku i... Jerry Robert - ocena (1) Bardzo złe zachowanie animatorów. Dzieci zostały wyrzucone z toru... Robert Sylwia i Mateusz - ocena (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z szafy wykonanej przez Alex Domino! Profesjonalne... Sylwia i Mateusz Sandra - ocena (1) Syn i córka chodzą do tego przedszkola chętnie, zawsze robią coś ciekawego i... Sandra Ola - ocena (1) Polecając Panią Doktor, a szczerze polecam jej usługi wszystkim miłośnikom... Ola