Agnieszka - ocena (1) Bardzo dobre i profesjonalne podejście do klienta. Byłam pierwszy raz na... Agnieszka Alicja - ocena (1) Polecam wykonanie laserowej korekcji wzroku. Jestem bardzo zadowolona z... Alicja Tomasz - ocena (3) Podejmując decyzję o kupnie mieszkania, pierwszym miłym zaskoczeniem były... Tomasz
Kasia - ocena (2) Nikomu nie polecam! Panie projektantki nie znają się absolutnie na swojej... Kasia Dawid - ocena (1) Chciałbym serdecznie podziękować agencji nieruchomości za super współpracę... Dawid Patryk Fiałkowski - ocena (1) Najlepsza szkoła jazdy! Serdecznie polecam OSK Poldek każdemu, kto chce... Patryk Fiałkowski Anna S - ocena (1) Zjadam tu systematycznie śniadania już prawie od roku czasu. Wszystko tu do... Anna S rainbow Gdańsk - ocena (1) Wspaniałe miejsce na spotkanie, na randkę na biznesowe pogaduchy. Ciepły i... rainbow Gdańsk Marek Górka - ocena (1) Doskonałe miejsce na kawę, na śniadanie, na lunch. Piękny i czysty lokal w... Marek Górka Tomasz - ocena (1) Z czystym sumieniem mogę polecić usługi Pani Joanny z zakresu rzeczoznawstwa.... Tomasz niezadowolony klient - ocena (1) Dramat. Nie polecam. Pani z powodów jak się okazuje osobistych zaniedbała... niezadowolony klient Monika - ocena (1) Wspaniały żłobek. Rewelacyjnie położony w kamienicy na Armii Krajowej.... Monika Adrian - ocena (1) Zamówiłem taxi na godzinę 3:30, kierowca był 5 minut przed czasem, dzięki... Adrian Kasia - ocena (1) Postanowiłam zmienić ocenę ze względu na jakość nagrań, które są teraz o... Kasia Maria - ocena (1) Mamy bardzo nieśmiałe dziecko, któremu trudno nawiązać kontakt z... Maria Wojtas - ocena (1) Wszystko ok.Dobrze budują, można się dogdac Wojtas Paweł - ocena (1) Chciałbym serdecznie polecić panią Annę jako niezwykle kompetentnego i... Paweł Paweł Pyszka - ocena (1) Pełen profesjonalizm, bardzo mocny i solidny masaż. Wywiad przez Pana Michała... Paweł Pyszka Rafał - ocena (1) Super zajęcia, córka 6 letnia bardzo zadowolona. Rafał Kamila - ocena (1) Przedszkole, które staje się drugim domem! Nasza córka uczęszcza tu już... Kamila