M.Z. - ocena (1) Wszystko ok polecam! M.Z. M.Z. - ocena (1) Mają ogromny wybór opon w cenach internetowych, polecam ! M.Z. M Z - ocena (1) Polecam , maja ogromny wybór opon w cenach internetowych. M Z
S. Kh. - ocena (1) Wszystko ok , polecam ! S. Kh. S. Kh. - ocena (1) Polecam! Bardzo miła obsługa. S. Kh. saszi - ocena (1) Wszystko w jak najlepszym porzadku! Ceny przystepne podobnie jak ceny uslug. saszi Darek - ocena (1) Wszystko dobrze zrobione Darek Slavek B. - ocena (1) Naprawiałem w CNF aluminiową felgę w mojej Astrze K była mocno zjechana po... Slavek B. Marcin - ocena (1) Tanio sprawnie i konkretnie . Uratowali mi wyjazd pomimo kolejki Marcin Marcin W - ocena (1) Profesjonalna obsługa i naprawa. Uczciwie . Polecam ten warsztat . Marcin W Jurek - ocena (1) Byłem w tym serwisie kilka dni temu. Zrobiona wymiana kół i geometria. Jestem... Jurek Paweł - ocena (1) Szybko, sprawnie, fachowo Paweł Ihor - ocena (1) Najlepsza usługa w trojmiasto Ihor Grzegorz - ocena (1) Jakość usług na najwyższym poziomie Pan z biura bardzo uprzejmy i załoga na... Grzegorz Jarek - ocena (1) Szybko, sprawnie, kompetentnie. Polecam! Jarek Grzegorz - ocena (1) Polecam fachowa obsługa. Grzegorz Łukasz - ocena (1) Gorąco polecam, szybka diagnoza i naprawa w ten sam dzień. Szybko fachowo i w... Łukasz David1302 - ocena (1) Polecam wzystko okay David1302 Robert Zakrzewski - ocena (1) Serdecznie dziękuję za profesjonalizm, wyrozumiałość i szybkość reakcji. Będę... Robert Zakrzewski Agnieszka - ocena (1) Pełen profesjonalizm. Kontakt z klientem i informacja o naprawie na... Agnieszka