Cezary - ocena (1) Wymiana oleju i układu hamulcowego szybko i w bardzo przystępnej cenie.... Cezary Adam - ocena (1) Profesjonaliści w swojm fachu, zawsze dobrze doradzą. Adam Radek - ocena (1) Pełna profeska! Szybkie terminy, fachowa obsługa, najlepsze ceny. Polecam Radek
Stachoo - ocena (1) Profesjonaliści w każdym calu! Stachoo ulff - ocena (1) Korzystam mniej więcej od 2011 roku, nie znam lepszego ulff Bartek - ocena (1) Wymieniam tam opony od 10 lat. Zawsze profesjonalnie i fachowo. Polecam. Bartek Anna - ocena (1) Kompleksowa usługa, zakup, wymiana, przechowalnia... Wszystko na najwyższym... Anna Luiza - ocena (1) Jestem oczarowana! Szybko, sprawnie i z uśmiechem. Zdecydowanie polecam, na... Luiza Anna - ocena (1) Jestem zachwycona! Wszystko poszło gładko Anna M.Z. - ocena (1) Wszystko ok polecam! M.Z. M.Z. - ocena (1) Mają ogromny wybór opon w cenach internetowych, polecam ! M.Z. M Z - ocena (1) Polecam , maja ogromny wybór opon w cenach internetowych. M Z S. Kh. - ocena (1) Wszystko ok , polecam ! S. Kh. S. Kh. - ocena (1) Polecam! Bardzo miła obsługa. S. Kh. saszi - ocena (1) Wszystko w jak najlepszym porzadku! Ceny przystepne podobnie jak ceny uslug. saszi Darek - ocena (1) Wszystko dobrze zrobione Darek Slavek B. - ocena (1) Naprawiałem w CNF aluminiową felgę w mojej Astrze K była mocno zjechana po... Slavek B. Marcin - ocena (1) Tanio sprawnie i konkretnie . Uratowali mi wyjazd pomimo kolejki Marcin Marcin W - ocena (1) Profesjonalna obsługa i naprawa. Uczciwie . Polecam ten warsztat . Marcin W Jurek - ocena (1) Byłem w tym serwisie kilka dni temu. Zrobiona wymiana kół i geometria. Jestem... Jurek