Ewa - ocena (1) Ekspresowa i fachowa obsługa! Panowie od razu wymienili koła, a ja mogłam bez... Ewa Ewa Chmara - ocena (1) Z usług tego warsztatu jestem bardzo zadowolona. Po uszkodzeniu opon na dużej... Ewa Chmara Maciej - ocena (1) Profesjonaliści, doświadczeni od wielu lat. Nigdy nie było żadnych problemów... Maciej
Grzegorz - ocena (1) Super obsługa, najlepsze ceny w trójmieście, fachowcy lepsi niż w serwisach... Grzegorz Grzegorz - ocena (1) Super obsługa i najlepsze ceny. Numer 1 w trójmieście ! ;) Grzegorz Adam - ocena (1) Robię wymiany opon w tym serwisie od lat w kilku autach w sezonie, zawsze... Adam Małgorzata Grabowska - ocena (1) Bardzo sprawna ,profesjonalna i miła obsługa, polecam Małgorzata Grabowska Marta - ocena (1) bez żadnych problemów Polecam na 1000%! Marta Dariusz - ocena (1) Polecam wulkanizacje praktycznie od reki oczywiscie trzeba stac i odczekać... Dariusz Maciej - ocena (1) Bardzo dobra obsługa Maciej Cezary - ocena (1) Pomoc w znalezieniu odpowiednich opon oraz czas realizacji zamówienia... Cezary Cezary - ocena (1) Wymiana oleju i układu hamulcowego szybko i w bardzo przystępnej cenie.... Cezary Adam - ocena (1) Profesjonaliści w swojm fachu, zawsze dobrze doradzą. Adam Radek - ocena (1) Pełna profeska! Szybkie terminy, fachowa obsługa, najlepsze ceny. Polecam Radek Stachoo - ocena (1) Profesjonaliści w każdym calu! Stachoo ulff - ocena (1) Korzystam mniej więcej od 2011 roku, nie znam lepszego ulff Bartek - ocena (1) Wymieniam tam opony od 10 lat. Zawsze profesjonalnie i fachowo. Polecam. Bartek Anna - ocena (1) Kompleksowa usługa, zakup, wymiana, przechowalnia... Wszystko na najwyższym... Anna Luiza - ocena (1) Jestem oczarowana! Szybko, sprawnie i z uśmiechem. Zdecydowanie polecam, na... Luiza Anna - ocena (1) Jestem zachwycona! Wszystko poszło gładko Anna