transporter - ocena (1) Bardzo profesjonalna obsługa transporter A. Adam - ocena (1) Profesjonalna obsługa klienta, polecam ! A. Adam Patryk K - ocena (1) Super serwis z profesjonalną obsługą! Patryk K
Antonina - ocena (1) Świetny warsztat pełen profesjonalizm od początku do końca. Oddałem... Antonina tlinkowski073@gmail.com - ocena (1) Podczas przeglądu rocznego serwis firmowy zgłosił mi niewłaściwe ogumienie i... tlinkowski073@gmail.com T - ocena (1) Pełen profesjonalizm! Serwisuję tam wszystkie pojazdy. Ogromna wiedza i... T Zenon - ocena (1) Bardzo dobry serwis. Na pewno wrócę ę Zenon Klient - ocena (1) Chcę napisać swoją opinie! Nawet nie wiem, od czego zacząć! samochód był... Klient S - ocena (1) Kompetentne podejście do naprawy jak i do samego klienta. Do tej żadnych... S Wiktoria - ocena (1) Zdecydowanie polecam to miejsce do zrobienia zbieznosci lub geometrii kół... Wiktoria A.S.A.L.A - ocena (1) Wszystko ok polecam A.S.A.L.A Artur Andreasyan - ocena (1) Jak do mnie najlepszy warsztat w Trójmieście . Profesjonalna i bardzo miła... Artur Andreasyan Misak - ocena (1) Wysoki poziom jakości usług i Wyjątkowe dobre ceny Bardzo Polecam Misak Adam M. - ocena (1) Polecam bardzo serdecznie to miejsce . Bardzo profesjonalny serwis .... Adam M. jan - ocena (1) Zdecydowanie mogę polecić. jan Strazak4646 - ocena (1) Zadzwoniłem dziś do CNF i po 15 minutach byłem w CNF i zostałem obsłużony... Strazak4646 Mariusz - ocena (1) Serdecznie polecam !. Fima z tradycją , doradza naprawią i wymieniają a i... Mariusz Krzysiek - ocena (1) Pełen profesjonalizm. Od lat usługa niezmiennie na najwyższym poziomie. Krzysiek Tomix - ocena (1) Polecam serwis . Tomix Senior - ocena (2) Uważajcie na ten zakład. Nie polecam !!!!!! Zakład diagnozował problem z... Senior