Marek - opinia (1) Pełny brak profesjonalizmu. Wymiana opon 1,5 h. Dla nich klient to wróg - NIE... Marek Piteros - opinia (1) Dobrze , ale bardzo drogo !!!! Będę z nich korzystał, ale tylko jak będę... Piteros Nie zadowolony - opinia (1) (...)Złapałem kapcia i podjechałem o pomoc w zmianie koła na zapas czego nie... Nie zadowolony
Mirosław - opinia (1) Korzystam z warsztatu już może od ponad 15 lat najbardziej fachowa obsługa na... Mirosław Aliona - opinia (1) Bardzo polecam ten warsztat. Miła obsługa, profesjonalne fachowcy, przestępne... Aliona xxxxx - opinia (1) nie znają się na żadnej usterce przyjmują samochód i nie mają programu więc... xxxxx Słabo (2) Brak kultury, drogo i profesjonalizm z lat 60tych... Były klient Michał - opinia (1) Bardzo dobry warsztat. Robiłem u nich wymianę tarcz i klocków z przodu i z... Michał Andrzej - opinia (1) Przepraszam, że będzie laurka, ale mam jak najlepsze wrażenia po skorzystaniu... Andrzej Bartek - opinia (1) Przegląd samochodu wykonany szybko, profesjonalnie i w bardzo atrakcyjnej... Bartek Michał - opinia (1) Super warsztat, wymiana opon expresowa, ceny rozsądne. Pan Robert ogarnia temat! Michał Jacek - opinia (1) Rewalacja. Już dawno nie widziałem tak profesjonalnej obsługii. Szybko,... Jacek Patryk - opinia (1) Szybka, sprawna i fachowa wymiana opon. Dodatkowo ceny opon mocno... Patryk Paweł Borowski - opinia (1) Niekwestionowani liderzy od wielu lat Paweł Borowski lepciak - opinia (1) Wszystko w najlepszym porządku. Szybka, kulturalna i fachowa obsługa. lepciak stefan - opinia (1) witam . polecam zakład w 100% jezdze oplem i dosc starym i nikt nie wywayrzył... stefan Michu - opinia (1) Super jakość wykonanej usługi. Polecam z czystym sumieniem Michu zonk - opinia (1) Do Wulkana jeżdżę parę ładnych lat. Podziwiam to jak potrafią tam w środku... zonk Iwona - opinia (1) Polecam bez wahania. Doradztwo, jakość wykonania usługi na wysokim poziomie. Iwona Jan - opinia (1) Naprawili felgi których inni nie potrafili. Jan