Klient - opinia (1) Szybko - tak: w połowie lipca bez żadnej kolejki. Kompetentnie - nie w każdym... Klient Jarek - opinia (1) Obsługa bardzo miła szybką i profesjonalna. Bardzo polecam. Jarek Jan - opinia (1) Bardzo polecam serwis. Fachowe doractwo i bardzo dobre ceny! Jan
Tomek - opinia (1) Szybko i profesjonalnie najlepsza w Trójmieście. Tomek Michał - opinia (1) Naprawiałem oponę od Harego,podejście do wykonania usługi... Michał W - opinia (1) Polecam, szybka, fachową wymiana opon, przystępne ceny W tata - opinia (1) Bardzo dobre wrazenie. Mowia co trzeba zrobic, a co mozna zrobic pozniej i... tata Marian - opinia (1) Super wszystko zgodnie z ustaleniami polecam Marian M. - opinia (1) Obsluga kompletnie olewajaca klienta, brak pomocy, a do tego bezczelni, nie... M. Majki - opinia (1) Bardzo dobry zakład,miła obsługa, usługa wykonana sprawnie. Polecam Majki bonieq - opinia (1) Brak słów żeby opisać moje doświadczenia z tym pseudoserwisem. W zasadzie nie... bonieq Magda - opinia (1) Polecam Warsztat. Duży wachlarz usług, dostępność i terminowość.Korzystam z... Magda Anny - opinia (1) Wymiana chlodnicy w aucie z 2006 - 1000pln, bez uzgodnienia ceny, tragedia.... Anny Ela - opinia (1) Korzystałam wiele razy z usług warsztatu z moim bardzo niszowym samochodem.... Ela Jonas - opinia (1) Wczoraj byłem.Wszystko super! Szef sprawdzi za free jeszcze inne... Jonas Mielony - opinia (1) Nie polecam, przyjeżdżając w wskazany dzień i godzinę, właściciel oznajmił że... Mielony adele - opinia (1) bardzo dobry warsztat uważam że w tej chwili nie ma lepszego w Pruszczu... adele Wojtek - opinia (1) Kompleksowa usługa wymiany opon. Wyważanie, szeroki wybór zaworów kątowych i... Wojtek Wojtek - opinia (1) Profesjonalne doradztwo w wyborze opon do konkretnego typu motocykla. Wojtek Karol - opinia (2) zle wywazyli kola do tego gburowaci pracownicy omijać! Karol