Jan - opinia (1) Naprawili felgi których inni nie potrafili. Jan Ewa - opinia (1) Wymiana opon i wyważanie ekspresowo, miło i fachowo. Jestem stałą klientką od... Ewa subaru - opinia (1) Najdroższy serwis w PL; przekładka opon ponad 300pln; subaru
Krzysztof Nowak - opinia (2) Przyjechałem z kapciem. Opony nie naprawiono i powiedziano usunięto jakaś... Krzysztof Nowak gg - opinia (1) Zmieniam tam opony na letnie i zimowe od wielu lat. gg Niko - opinia (1) Super obsługa, dzisiaj byłem z poważnym problemem. Nikt nie mógł mi pomóc ze... Niko MB - opinia (1) Wywarzałem w tym zakładzie opony pod koniec października. Praca była wykonana... MB Wymiana opon od kilku lat (1) Od kilku lat korzystam i jestem zadowolony, wymiany przeprowadzane sprawnie i... Dawid Pat - opinia (1) Fajna opcja i ekologiczne podejście. Sceptycznie podchodziłem do opon... Pat Klient (1) Jeszcze nigdy nie spotkałem się z tak profesjonalnym podejściem :) Usługa... Marek G. rszalkie - opinia (1) Miałem do wymiany dwa przednie amortyzatory. Kobieta, która prowadzi warsztat... rszalkie Najlepsi w Trójmieście (1) Polecam wszystkim usługi CNF'u. Zawszę jadę tylko do nich i nigdy jeszcze się... Tomasz Zenon - opinia (1) super obsługa , profesjonalne podejście do klienta Zenon Polecam (1) Firma ta serwisem ogumienia i felg zajmuje się od lat, duże doświadczenie,... Maciek Prosto, szybko, sprawnie (1) przyjeżdżam od lat. profesjonalna obsluga, zna się na robocie. nikt nie... driver Odradzam (2) Wymiana opon na letnie - założyli na felgi po czym zakomunikowali, że jedna... Marek Z dala (1) Nie polecam. Za odkręcenie kół i przykręcenie za chwilę z powrotem kasuje... es BMW X1 (1) Profesjonalna, miła i szybka obsługa. Ceny przystępne. Korzystam z usług... Zdecydowanie polecam. (1) Moja wizyta w firmie Tujko dotyczyła naprawy (prostowanie, nadspawki) i... Jarek Wszystko w jak najlepszym porządku :) (1) Zdecydowanie polecam ! Szybko, skutecznie i z pięknym uśmiechem pani z...