Uciekajcie ludzie stamtąd (1) Jednym słowem - tragedia. Menedżer na Zaspie jest bezczelny i chamski. Dałam... Były Stały klient od trzech lat Wielkie dzięki!!! (1) Bardzo dziękuję pracownikom firmy Auto-gum za pomoc w sytuacji dla mnie... Melas Prawdziwi zawodowcy (1) Z firmą Auto-Gum znam się juz od lat i zawsze do nich wracam. Profesjonalna... Sławomir Lewandowski
Jest dobrze (1) Malowałem felgi alu w ternówce. termin 1 dzień, pomalowane porzadnie i... Golem Goraco polecam !!!!!!!!!!!!!!!! (1) Fachowa i mila obsluga szybko i konkretnie, ceny przystepne.GOŚĆ WIE CO ROBI... OrGiNaL Nie polecam MŁYN (1) kiedyś było ok, teraz przy zmianie opon jest taki młyn że nikomu nie polecam.... marek Zdecydowanie polecam (1) Dziś byłem pierwszy raz w tym warsztacie. Fachowo podeszli do sprawy,... Michał Fachowo w relacji do konkurencji (1) Serwis ceni się ale robią dobrze. Warto zapłacić trochę wiecej i mieć pewność... Chris grzegorzmax - opinia (1) Solidnie i tanio polecam!! grzegorzmax zawsze z uśmiechem (1) milo, szybko i sprawnie gg Dość tani warsztat (1) Kupuję tam od czasu do czasu używane opony - mają jako-taki wybór. Widziałem... Martin W zakresie - przekładka opon (1) Trafiłem z polecenia i również polecam. sWx Warsztat godny polecenia. (1) Asortymentu nie oceniam gdyż miałem swoje opony. Profesjonalna i mila... Rafał Wymiana opon na alufelgach (1) Wymienielem tam opony na nowe Micheliny. Dostalem najlepsza cene sklepowa za... BaR REWELACJA! (1) Panowie służą bardzo fachową naprawą a Panie przemiłą obsługą. Można... Elblążanka POLECAM !!!!!!!!!!!! (1) ZDECYDOWANIE POLECAM SERWIS. MAJĄ BARDZO DUŻY WYBÓR OPON I NAJWAŻNIEJSZE... KRYSTIAN Wiesław - opinia (1) Bardzo szybka i fachowa obsługa.Dużym atutem jest możliwość umówienia się na... Wiesław super (1) opony wymienione szybko -profesjonalne podejcie -mila obsluga!!!! polecam... anna Odp dla jewro (1) Jak się klientowi mówi "będzie gotowe za 4 dni" a klient klepie cię... Artur Skandaliczna Obsługa!!!! (1) Obsługa skandaliczna, starszy pan na dzień dobry mnie zrugał wydzierał się że... jewro