POLECAM (1) JAK DO TEJ PORY BYŁEM OBSŁUGIWANY SZYBKO, SPRAWNIE I FACHOWO. BACA Niezbyt trafne diagnozy (1) Na początku zdiagnozowano poduszkę silnika po szarpaniu silnikiem... rivart Zdecydowanie polecam!!! (1) Od prawie dwóch lat serwisuje tam ogumienie w aucie, a od momentu poszerzenia... Paweł.W - Stały klient
wiedzą co robić (1) W moim samochodnie z zawieszenia dochodził dziwny pulsacyjny hałas powyżej... Kazek Zadowolony (1) Kupiłem tam 3 komplety opon . Ostatnio komplet opon zimowych , cenę jaka... Jacek B - opinia (1) Mila obsługa, panowie zawsze pomogą i doradzą. Korzystałam już dwukrotnie i... B anymous - opinia (1) jeżeli chodzi o usługi to pan niski blondyn nie ma za bardzo pojęcia o tym co... anymous niska cena usług to nie wszystko (1) Potrzebowałem warsztatu gdzie przy wymianie tarcz pomierzą mi bicie. Rzadko... rafko POLECAM (1) Polecam zdecydowanie warsztat. W CNF stwierdzili że nie da się moich 15" BBS... Przemek GD niewarto przeplacac (1) Zaplacilem 200zl za wywazanie i wymiane zaworow. Na drugi dzien zeszlo... palkos Paulina - opinia (1) Szczególnie polecam, jeżeli chcesz, aby: - w twoim aucie grzebali... Paulina Polecam! (1) Zakład naprawdę godny polecenia. W ciągu niecałej doby były zamówione przeze... Piotr SUPER PUNKT (1) POLECAM WSZYSTKIM-MIMO,ŻE BYŁA GODZINA PRZED ZAMKNIĘCIEM I MIELI KOMPLET... MICHAŁ Polecam !!! (1) Parę dni temu byłem pierwszy raz w tym warsztacie. Wymiana opon i... Jacek Serdecznie polecam (1) Miałem uszkodzoną oponę podczas jazdy na autostradzie zagranicą Wyrwało mi... Tomek PROFESJONALIZM I JAKOŚĆ (1) Warto - bo usługa wykonywana została z wielką dbałością i troską o klienta. A... Razem CAPRI - opinia (1) SUPER USŁUGA Szybko, fachowo i profesjonalnie - wszystko za bardzo... CAPRI Serwis godny polecenia (3) Bardzo miła i fachowa obsługa. Niskie ceny. Szybki serwis, fachowa wiedza w... Tomek Rewelacja (1) Zakład dość ukryty, znalazłam go przypadkiem i jestem bardzo zadowolona.... Ania Olewją klienta (1) Była kolejka, grzecznie czekałem na wymianę opon. Czekałem ponad godzinę,... heavy