Polecam (1) Polecam zbigniew Naprawdę warto! (2) Ustawiałem zbieżność w samochodzie. Podeszli bardzo uczciwie - najpierw... AL Fachowcy (1) byłam tam dwukrotnie - w sprawie ustawiania zbieżności i zmiany opon. Obsługa... asia
Rewelacja (1) Fachowość, wiedza, najwyższy poziom jakości wykonywanej usługi, porządne... Krzysztof Olkowski Ten serwis to kompletna porażka (1) Długo by wymieniać, ale panowie w serwisie mają ogólnie "w kuprze" klienta!... FABIAn Jak za PRL (1) Witam jeżeli chcesz się przenieść w czasie - warto podjechać - jeżeli ni ma... Baki Przyjazna firma (1) Jestem mile zaskoczona obsługą w tej firmie . Jest to schludny i czysty... Klientka Niesłowny , powolny, niedokładny. (1) Ten otóż warsztat nie wie co to znaczy termin wykonania i również czym jest... Łysy mag - opinia (2) Czekalam poltora godziny, wedlug jednego z panow miala byc moja kolej... mag Polecam (1) Szybko, miło, tanio. nicko444 Najlepsza hurtownia (1) Już 2 raz kupilem opony w Handlopexie, bo ceny są baardzo konkurencyjne.... JAREK Polecam!! (1) Zakład Auto-Gum na Gdańskiej godny polecenia . Jestem zadowolona z naprawy... Marta Bardzo miła obsługa (1) A towar sprowadzają od ręki Kalina POLECAM (1) Zakład godny polecenia. Obsługa kompetentna i życzliwa. Samochód został... El Przyjemne zaskoczenie (1) Miła i fachowa obsługa. Szybki serwis. Duży wybór opon. Mimo również... Przemek Polecam (1) Zakład godny polecenia. Panowie na froncie bardzo kompetentni i cierpliwie... klient Paweł - opinia (1) Sympatyczna obsługa, fachowość, warsztat dobrze wyposażony, wszystko do... Paweł Polecam!!! (1) Szybko, uczciwie, bez naciągania! A. Profesjonalny sklep (1) Duża dostepnosć Car-audio Helix Dego Brak Clarion Audiomedia i opon... Joanna Nowak jest ok (1) maja wszystko od ręki 17 - 18 " bez problemu robią opony Run on Flat Janusz Biegalski