Polecam (1) przyjechałem pierwszy raz. szybko ,tanio i fachowo Rychu Polecam (1) Rewelacyjnie jak co sezon :) Szybko, milo i bezboleśnie !! Nawet nie szukam... Wlodek to sie nazywa wulkanizacja (1) Takich zakładów w trójmieście nie ma dużo pełen profesjonalizm a jezeli... WOJTAS
Szybko, sprawnie, solidnie (1) Witam we wtorek byłem zmienić opony w swoim aucie i chciałem polecić firmę... Piecyk SZYBKO I FACHOWO (1) Po wymianie opon w firmie Anika uwierzyłem w to że w tym kraju są jeszcze... jaca piotr - opinia (1) Polecam ,od trzech lat co sezon zmieniam i kupuję u Pana Rafała opony... piotr Profesjonalnie i szybko (1) Kolejny sezon korzystam z usług firmy ANIKA. Serwis kół na wysokim poziomie,... Tomek stały klient (1) Serwis Pana Marka w pełni zasługuję na same pochwały i tylko pozytywne... zadowolony klient Tanio, fachowo i błyskawicznie (1) Ciężko mi się zgodzić z " sb - opinia". Kolejny już trzeci sezon z rzędu... Adam 4X4 Miła i fachowa obsługa (1) Warsztat znalazłem przypadkiem w internecie, pojechałam i okazało się, że był... Stefan PROFESJONALIZM ZA ROZSADNĄ CENĘ (1) Gorąco POLECAM, Profesionalny zakład z miłą obsługą i przystępnymi cenami Wojtkowiak Paweł tak jak powinno być (1) super obsługa, doradzają w doborze opon i felg, poczekalnia z kawką... Tomek Wymiana opon (1) Korzystam 2 razy w roku przy zmianach opon. Obsługa fachowa, zawsze coś... Nico Wojciech - opinia (1) W każdym elemencie profesjonalizm.Z warsztatami mam do czynienia już 30 lat i... Wojciech zdecydowanie polecam (1) Korzystałem już parokrotnie, zarówno w aucie służbowym, prywatnym i żony. Za... Paweł Z calym przekonaniem polecam (1) Fachowa obsługa,mile traktowanie petenta przemiły kierownik p.Tomek.Jeszcze... ZMJARO z calym prrzekonaniem POLECAM (1) fachowa obsługa wyjątkowo mile traktowanie petenta przemiły kierownik... zmjaro Fachowa obsluga (1) Byłem ustwic geometrie kól i jestem w 100% zadowolony, spodobało mi sie... Dawid M. Bardzo dobry warsztat ! (1) Wracalismy z żoną i dziećmi z urlopu w trójmiescie i niestety przytrafiła nam... Jurek Super (1) Piolecam Misio