Szybko i profesjonalnie (1) Bardzo miła , spoko obsługa na profesjonalnym poziomie i b.dobrych cenach zzz mak - opinia (1) Korzystam z ich uslug od kilku lat. Bardzo fachowa obsluga, tylko ceny... mak Miła obsługa (1) Bardzo miła i szybska obsługa. Byłam z błahostką,ale nawet usługa za 5 zł (... karolina
100% POLECAM (1) Witam . robiłem tam moje BMW e39 . Konkretnie wymiana amortyzatorów przód,... WOLF Mmmhhhh... (1) Oddałem im aluminiową felgę do wypełnienia rantu i pomalowania, dostałem ją... Eliott Szybko i co ważniejsze - z zadowalającym efektem (1) Dotychczas auto serwisowane dwukrotnie - i spośród innych wcześniejszych... AS Polecam! (1) Szacunek dla klienta, doskonały kontakt, wysoka jakość usług i żadnego... Timo polecam wszystkim klientom (1) Rewelacyjny sklep z oponami - szybka informacja o dostępności, bardzo... Monika Kopeć Dobry serwis (1) Bardzo sprytne chłopaki tam pracują. Mam dwa komplety felg na zimowe i letnie... Łukasz szukam firmy o nazwie "JOLEX' Z SOPOTU "montującej drzwi (1) sprostowanie szukam firmy nie wulkanizującej opony lecz montującej drzwi... simplus 480@aol.pl Barxon - opinia (1) Bardzo ok serwis. Diagnoza szybka, z naprawą też nie trzeba dużo czekać.... Barxon Kupiłam, wymieniłam i przechowuje (1) Polecam, bo bardzo sprawnie i sympatycznie. Wczesniej pytalam e-mailem i... anieszka Profesjonalnie i tanio (1) Obsługa fachowa i pomocna. Stare oponki zapakowano mi w woreczki by nie... Jasmin Polecam (1) Polecam zbigniew Naprawdę warto! (2) Ustawiałem zbieżność w samochodzie. Podeszli bardzo uczciwie - najpierw... AL Fachowcy (1) byłam tam dwukrotnie - w sprawie ustawiania zbieżności i zmiany opon. Obsługa... asia Rewelacja (1) Fachowość, wiedza, najwyższy poziom jakości wykonywanej usługi, porządne... Krzysztof Olkowski Ten serwis to kompletna porażka (1) Długo by wymieniać, ale panowie w serwisie mają ogólnie "w kuprze" klienta!... FABIAn Jak za PRL (1) Witam jeżeli chcesz się przenieść w czasie - warto podjechać - jeżeli ni ma... Baki Przyjazna firma (1) Jestem mile zaskoczona obsługą w tej firmie . Jest to schludny i czysty... Klientka