warto (1) Sprzęt do ustawienia zbieżności robi wrażenie. Fachowa obsługa, ceny podobne... czarek Polecam i pozdrawiam (1) Choć nie wiele pozostało do wymiany ogumienia z zimowego na letnie: Moja... przypadkowy klient Znają się na tym co robią. (1) Jestem zadowolony z wysokiej jakości usług i fachowości personelu. Dobre ceny... Marek
SOLIDNA FIRMA!!! (1) DOBRA I FACHOWA OBSŁUGA,OPONY NOWE I BARDZO DUŻY WYBÓR OPON UŻYWANYCH Z... ANDRZEJ Nie polecam (1) Odradzam wizytę w tym warsztacie. Zleciłem im sezonową wymianę opon wraz z... usługobiorca Polecam (1) Bardzo dobry kontakt, fachowa pomoc przy doborze opon. POLECAM!!! Paweł szybka i tania wymiana opon (1) W OPONEX-ie wymieniałem oponki na letnie z polecenia znajomego. Nie zawiodłem... Marek Szybka i tania obsługa (2) Witam, byłam ostatnio w Lema-trans na wymianie opon obsługa szybka, ładna... ewa POLECAM (1) Od dłuższego czasu jeżdżę nie tylko prywatnym ale firmowymi autami i jestem... Maciek Rzetelny Warsztat (1) Bardzo dobra komunikacja z warsztatem. Konkretna i fachowa obsługa klienta.... Zbigniew Sosnowiec polecam!! (3) świetna i miła obsługa.. wysoka jakość wykonywanych usług.. wiola SUPER WULKANIZACJA (1) Przemiła obsługa , szybka wymiana opon polecam z czystym sumieniem xxx Dziękuję za miłą fachową oraz w miarę możliwości błyskawiczną (1) Dziękuję za miłą fachową oraz w miarę możliwości błyskawiczną wymianę opon.... Klient z Mazdy Polecam (1) Ostatnio skorzystałem z pakietu czyszczenia auta VIP w cenie 68 złoty (z... Marek Kompletna nieodpowiedzialność! (3) W zeszłym tygodniu zamówiłem jedną nową oponę zimową ponieważ jedna mi się... Niezadowolony klient Szybko, fachowo, profesjonalnie (1) Gdybym ulegała złośliwym opiniom, nie pojechałabym do tego zakładu. Jednak... Ewa Jedyna wulkanizacja która nie wykorzystuje sytuacji... (1) Jedyna wulkanizacja która nie wykorzystuje sytuacji -->braku opon na... Akanonina Pełen Profesjonalizm!!!!!!!!!!! (1) Chłopaków poznałam rok temu, kiedy przebiła mi sie opona i jeden z kolegów... Ola ta od Alfa Romeo:) Czynne w niedzielę!!!! (1) Profesjonalne podejście, rzetelnie, niezbyt drogo, no i czynne w niedzielę.... Grzegorz Zadowolony nowy klient (1) Bardzo polecam serwis Pana Marka dzisiaj byłem wymieniłem sobie ładnie oponki... Dymcio