Bardzo profesjonalny zakład i rzetelna obsługa (1) Jestem jednym z pierwszych klientów Auto-Active i bardzo sobie chwalę obsługę... Waldi ... (1) .. Zamówiłem u nich zimówki. Pierwsze opony jakie wybrałem okazały się w... niezadowolony klient Polecam (1) Polecam serdecznie. Szybka i sprawna wymiana opon z letnich na zimowe.... Kasia
jack - opinia (1) Szybko,sprawnie i solidnie.Jedyny,minus to małe podwórko i problemy z... jack zakup felg i opon do V70 (1) Polecam ten zakład. Najpierw pomogli mi z drobiazgiem - schodzace powietrze z... Tomek beznadziejna obsluga (1) obsługa pozostawia wiele do życzenia wymieniałem opony w sobotę rano na... felgus sb - opinia (2) Niestety mimo konkurencyjnych cen to nie mogę z czystym sumieniem polecić.... sb 50zł za wyważenie dwóch kół w osobowym (1) Ceny z kosmosu. Nie polecam nikomu. Paweł Nie warto, wysokie ceny, szukanie okazji do wyciagnięcia pieniędzy (1) Obsługa "niby sie zna", ale wypuszczanie klienta po naprawie koła w którym... SD Opony bardzo tanie ! (1) Kupiłam opony w firmie Anika cena jak na rynek Trójmiejski bardzo... Magda POLECAM (1) duży wybór opon używanych, zmiana od ręki i bardzo przystępne ceny (chyba... Sławek Pełen profesjonalizm! Tak powinno być w każdym serwisie. (1) Zleciłem usługę renowacji felg stalowych podczas oględzin auta od spodu... kozix33 Odradzam korzystanie z usług (1) Błędna opinia CNF kosztowała mnie przynajmniej 1000zł, stracony czas i sporo... Michał POLECAM SERDECZNIE (1) Kilka razy skorzystałam z usług pana Mówińskiego i jestem bardzo zadowolona.... dangie Klimatyzacja (1) Kupiłem kupon na 1 z portali zniżkowych na obsługę klimatyzacji w Kelban przy... Radosław Fachowa obsługa (1) Trafiłem do tego zakładu z polecenia z forum motocyklowego z dziwnie... Wojtas POLECAM USTAWIENIE GEOMETRII (1) Skorzystałem z ustawienia geometrii w tym warsztacie .Mają fachowy sprzęt i... Kamil. K Polecam!!! (1) Polecam goraco ten warsztat, po wejścina ichg stronę internetową... Tomek Polecam (1) Rzadko w dzisiejszych czasach szczególnie w branży usługowej można ze... Krzysztof polecam (1) polecam wszystkim, którzy chcą zregenerować opony- w niskiej cenie,bardzo... aleksandra