Profesjonalnie! (1) Polecam wszystkim wymagającym klientom. Jestem bardzo zadowolony z usługi.... Filip BMW Fachowcy (1) Korzystam z serwisu Auto -Gumu od dawna, warsztat i obsługa na wysokim... Marek super zakład (1) teraz dopiero mam wyważone koła , wcześniejszy zakład nie potrafił pożądnie... jaś
rewelacja (1) Dzisiaj byłem klientem tej firmy pierwszy raz. Przyjechałem z żoną dwoma... Leszek Szybko i profesjonalnie (1) Zdecydowanie polecam serwis Auto-Gum - profesjonalna, miła i szybka obsługa.... Jacek Szybko, tanio, terminowo, solidnie (1) Skorzystałem z wymiany opon w dwóch autach - usługa szybka, tania, solidna,... Mariusz Polecam (1) Kilka razy już tam zmieniałem, zawsze miła obsługa. Darek bardzo pozytywna (1) Koszystała z tego serwisu po raz pierwsz i jestem zaskoczona wysoka jakością... Agatka Doświadczenie i profesjonalizm (1) Z usługi tego warsztatu skorzystałam pierwszy raz.Moje problemy z autem to... Marysia OK. (1) Z POLECENIA WYBRAŁEM SIĘ WYPROSTOWAĆ FELGĘ - SATYSFAKCJA PEŁNA. OD TEJ PORY... EJO Nie polecam (1) Korzystalem z usług zakładu kilkakrotnie. Za każdym razem, gdy obsługiwał... Klient pozytywny (1) Koszystam z tego serwisu sporadycznie ale porównując z innymi serwisami to... JUREK fatalna obsługa (1) Zlecenie naprawa felgi i wulkanizacja opony i nawet nie mam... Piotr Nie polecam (1) Zapłaciłem za usługę 40zł mimo,że w cenniku koszt tej usługi to 22zł,tak... klient Totalne naciągactwo i zupełny brak doświadczenia (1) Złapałem gumę więc udałem się do Ring-Service w celu naprawy opony. Po... Piotr TANIE OPONY (1) Kupiłam opony w bardzo atrakcyjnej cenie,montaż sprawnie przeprowadzony przez... Weronika Chamstwo (...) (1) usługa wykonana byle jak a do tego podwórkowe pyskówki nieokrzesanego... cox Super! Polecam (1) Każdy warsztat powinien tak dbać o klienta i o jakość swoich usług. Mechanik... Zadwolony Klient Super naprawde polecam !!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Bardzo dobra obsługa. Kompetentni ludzie tam pracują znający sie na tym co... Karol W. Wszystko ok (1) Wymieniałam jakiś czas temu opony w tej firmie i jestem bardzo zadowolona.... Kasia