serwisowanie (1) rewelacyjna obsluga,szybko i tanio :) monika Serdecznie polecam (1) Korzystałem kilka już razy z usług pana Mówińskiego jestem bardzo zaqdowolony... Rafał Toyota - opinia (1) W firmie dobrano mi nowe opony letnie za przyzwoitą cenę ale w dobrej... Toyota
Polecam (1) Polecam wszystkim użytkownikom samochodów.Obsługa miła ,rzetelna i... Bogdan Polecam (1) Korzystałam dwa razy z wymiany opon , oba autka obsłużone szybko i... Aleksandra Dobry i rzetelny warsztat (1) Witam, Korzystałem z ich usług kilka razy (wymiana, zakup opon, regeneracja).... DS NIE POLECAM !!! (1) Do ostatniej wymiany byłem stałym klientem, lecz po wymianie zaczęło coś... były klient Profesjonalizm (1) Jeśli ktoś świadomy widział prace innych Speców z branży, niech zobaczy jak... klipstron Omijać szerokim łukiem (3) Chciałem odebrać swoje opony ale niestety zgubiłem kwit depozytowy.... Krzysztof Polecam (1) Zawsze korzystałam z usług tej firmy, jednak w tym roku postanowiłam zmienić... Kaśka oponeo (1) ZAMÓWILIŚMY OPONKI Z OPONEO GDZIE ANIKA JEST JEDNYM Z SERWISEM... apokalips1 Robert od szerokich stalówek :) - opinia (1) Generalnie to szybko, sprawnie i miło. Wszyscy pracownicy kontaktowi i z... Robert od szerokich stalówek :) Niespodziewana uczciwość (2) Zleciłem wymianę klocków hamulcowych i tarcz w w/w firmie-->ponieważ taką... golf IV profesjonalna obsługa (1) bardzo miła osługa , przestępne ceny , duży wybór opon Krystyna Wymiana Opon (1) Pan Bardzo Sympatyczny, Punktualny, Fachowy, Tani i Solidny. Jestem bardzo... Oscar Spaghetti Paradiso Sopot Zdecydowanie polecam (1) Firma pro-kliencka, miła obsługa zarówno emailowo, telefonicznie, jak i na... Piotr s i (1) bardzo wporzadku chlopaki, ten pan co tu krytykuje chlopakow z warsztatu to... bufff .. (1) Witam wszystkim Byłem w tej firmie w Gdyni na ul. Hutniczej 8 koło Makro... klient Wysoki poziom od dawna... (1) Wymiana opon w tym serwisie jest godna polecenia. Sam serwis niepozorny,... mr drodzy i niemili, może dla kierowców tirów ok (1) drodzy i niemili, może dla kierowców tirów ok R