GRZEGORZ - opinia (1) jest OK GRZEGORZ Dramat - takiej jakości usługi nie życzę największemu wrogowi (1) To jak zostałem dzisiaj obsłużony w tym zakładzie podczas sezonowej wymiany... olany klient Gorąco Polecam (1) W OPONEX-ie wymieniam opony już kolejny sezon. Polecam wszystkim, którzy... Grażyna
Tylko TAM!! (1) Korzystałem z usługi wymiany opon i z czystym sercem polecam wszystkim, a... tom Grzegorz - opinia (1) Byłem dziś pierwszy raz w tym warsztacie na wymianę opon, odniosłem... Grzegorz Az - opinia (1) Właściciel to pseudo-wszystkowiedzący 'businessman', który próbował mi wmówić... Az Bartek - opinia (1) jak na razie wg mnie jedyny uczciwy zakład w Trójmieście. ceny części... Bartek Odgrzybianie klimatyzacji (1) Witam! Chciałabym osobiście polecić firmę kelban.Ostatnio korzystałam u nich... Anna Albecka Polecam wszystkim... (1) ...którzy cenią sobie wysoką jakość usług, dogodne terminy i przystępne ceny.... Maleństwo Polecam (1) Zakupiłem kupon na gruperze na klimatyzację. Umówiłem sie na dzień i godzinę... Marcin bardzo polecam, super serwis! (1) serdecznie polecam, bardzo sympatyczna i profesjonalna obsługa. Bez problemu... Agi Polecam wszystkim zmotoryzowanym:) (1) Zdecydowanie polecam serwis. Bardzo mila obsluga, szybka, fachowa naprawa, o... Natalia ANIKA (1) profesjonalne podejscie do pracy , serwis kół na wysokim poziomie , przebieg... LG Polecam (1) Profesjonalna obsługa, szybko, miło i tanio! Doris maly - opinia (1) Każdy warsztat powinien tak dbać o klienta i o jakość swoich usług. Mechanik... maly Polecam (1) Polecam Profesjonalne podejście do tematu i fachowa obsługa klienta.... Wojtek D. Wymiana oponek (1) Mieszkam nie daleko tej firmy i w okolicy parę firm sprawdzałem to tej jestem... irektwp opony (1) miła i szybka obsługa 2012 Zakup opon, demontaz starych i zalozenie nowych (1) witam, w czwartek bylem u nich zobaczyc oponki do mojego peugeota, znalazlem... Artur Klimatyzacja - kupon (1) Czyszczenie, odgrzybianie i napełnianie klimatyzacji. Oferta z kuponem... Oliv