S U P E R! (1) Wysoki profesjonalizm i fachowość za każdym razem! Polecam każdemu! Mariusz (...) (1) Witam zakupiła u Pana Marcina 4 opony letnie używażne, muszę państwu... max79 Wymiana Opon (1) Wymieniłem dzisiaj w tym zakładzie oponki i jestem pod wrażeniem... Marek
ODRADZAM! (1) Zdecydowanie nie polecam tego warsztatu! Panowie niedokładni, samochód... Jan serwis mechaniczny (1) Od kilku lat serwisuję swoje Volvo S40 w Auto-Gum. Dzisiaj wymieniłem tarcze,... Miecznik opony dla każdego kierowcy (1) Szeroka oferta na kazdą kieszeń. Dysponuję dwoma samochodami - do pierwszego... Robert M TYLKO AUTO-GUM!! (1) Szczerze poleca!Obsługa warsztatowa znająca się na rzeczy.Naprawa wykonana... A- :) (1) super obsługa warsztat godny polecenia. Damian Super (1) Super-wszystko szybko,sprawnie terminowo Oolecam rumi Wymiana opon. (1) do Pana Łukasza... w ilu Pan był już wulkanizacjach? ja byłem w kilkunastu i... Arkadiusz Wymiana zawieszenia (1) Robiłem zawieszenie, dobra wycena, szybko i sprawnie. Rano oddałem samochód o... kamil w Polecam z czystym sumieniem... (1) Z czystym sumieniem mogę polecić ten warsztat.Serwisuje u nich samochody od... Zadowolony Polecam! (2) Nie wiem o co Wam biega goście konkretni obsługa miła i fachowa. Ale... zadowolony Naprawa opon (1) Miałem problem z bocznym uszkodzenie opon słyszałem o metodzie naprawy na... Newer naprawa opony i wyważanie kół. (1) Pełna informacja o uszkodzeniu opony i możliwości naprawy. Wysoka jakość... urszula mazur urszula mazur - opinia (1) Profesjonalizm obsługi /właściciel/. Wysoka jakość usług, adekwatna do ceny.... urszula mazur dziura w oponie. (1) Nie polecam. Bylem w sobote n a n aprawie opony. Caly czas puszcz powietsze.... mkolaj Auto Mówiński (1) Bardzo profesjonalna i uprzejma obsługa za przystępną cenę. Solidny mechanik... Waldek Kamil - opinia (2) Super obsługa, szybka realizacja oby tak dalej. POLECAM!!!!!! Kamil Jessicab - opinia (1) Co tu dużo mówić. Serdecznie polecam! Jessicab