Polecam (1) Super obsługa. Szybko sprawnie i dokładnie. POLECAM W 100% ZADOWOLONY KLIENT Zdecydowanie polecam!!! (1) Przy okazji wymiany opon panowie zasugerowali, ze mam do wymiany tuleje... Rudi Gdzie sa mechanicy!!!! (1) Witam Niepolecam tego warsztatu ludzie ktorzy tam pracuja to jakas chyba... Paweł
Polecam! (1) Korzystałem po raz pierwszy i to zupełnie z przypadku, ponieważ tylko tam... Wojtek POLECAM !! (1) Szybko, sprawnie, profesjonalnie. Polecam fachowość i miłą atmosferę. K audi (1) byłem dzisiaj na myjce recznej w beaverze i jestem pod wrazeniem w jaki... audi Wymiana opon na nowe (1) Obsługa profesjonalna.Bez naciągania na dodatkowe koszty.Jakość usług bez... Maciej Mechanika (1) Według mnie jest to jeden rzetelniejszych warsztatów w trójmieście - zawsze... RR Problem z wywazeniem kol (1) Witam, Po sezonowej wymianie kół na felgi aluminiowe z oponami letnimi... Arek Miła obsługa i fachowy serwis (1) Ford Mondeo mk4 sciaganie auta zrobilam zbieznosc koł bo moj Ford sciagał w... Magda Polecam (2) Super serwis, duży wybór opon w przystępnych cenach. Jednego dnia zamówiłem... Artur KLIMATYZACJA (1) Zakupiłem na Grupperze kupon za 39 zł za kontrolę szczelności+ napełnienie... Sebastian patrycja - opinia (1) Jestem zadowolona z uslug pana Roberta.wyważanie.. wymiana. Szybko i... patrycja maciej - opinia (1) Polecam w 100% maciej Polecam (1) Chłopaki znają się na tym co robią i zawszę są w stanie pomóc polecam Roman Zadowolony (1) A ja polecam. Pogniewałem się na poprzedni warsztat za cenowe przeciąganie... Pan samochodzik Polecam (1) Rzeczywiście panowie wymieniający opony nie są fachowcami - 4 razy już mi coś... Michał Zadowolona klientka (1) Panowie bardzo mili, sprawna i fachowa obsługa, szybki dojazd do klienta.... Magda Lotos klimatyzacja (1) nabyłem kupon z gruponu za 49zł. za pełen sezonowy pakiet klimatyzacj... Merc 220 trafna diagnoza (1) Miałem problem z wibracjami przy większych prędkościach powyżej 100km/h. Po... Maciej