nie polecam (1) Wymieniałem u nich końcówkę wydechu, niby banalna naprawa. Jednak wymiana nie... Pawel NIE POLECAM (1) Obsługa beznadziejna,byłem umówiony na konkretną godzinę a czekałem ponad 1.5... AMON R. PrimaSort (1) Pełen profesjonalizm oferowanych usług. Miła, domowa atmosfera, fachowe... Adii
Obsługa klienta (3) Firma w ogóle nie liczy się z czasem klienta. Zamiast podać realny czas... poison64 Pola - opinia (1) Masakra !!!! Kolesie powinni tylko obsługiwać myjnie a nie zabierać sie za... Pola Partacze... (1) Zdecydowanie nie polecam. Regeneracja alternatora 380 zł . Po 3 miesiącach... pstorng OMIJAĆ (1) USŁUGA DOTYCZYŁA WYMIANY KÓŁ I ODDANIA NA PRZECHOWYWANIE WŁĄSNYCH NA OKRES... Marko Najlepsi w mieście (1) Byłam na wymianie opon. Profesjonalne maszyny, wysoka jakość za przystępną... Aleksandra Zdecydowanie nie polecam (1) Zdecydowanie nie polecam wymiany opon w tym warsztacie. Nie potrafią wyważyć... Robert Pargon nr 23/10/2013/A1 (1) Kupiłem opony zimoweprzez stronę internetową z dostawą do Gdyni w tesko z... Piotr Szalak 512 310 110 Paweł - opinia (3) Skuszony opiniami na trojmiescie postanowilem w tym sezonie wymienic u nich... Paweł Słabo, niestety... (1) Wymieniałem tam od pewnego czasu koła... Bo tanio i szybko, a same koła... trooper mechanika (1) Jestem bardzo zadowolony z wykonanej uslugi.Naprawa w przednim zawieszeniu... wiesiek m myjka ręczna beaver (1) bardzo dobra i niedroga myjka ręczna.polecam bo naprawde warto filip Polecam! (1) Kupiłem używki w przystępnej cenie w dobrym stanie razem z wymianą. Wizyta... Żółty Hyundai Profesjonalnie (1) Bardzo profesjonalny zaklad. Polecam kazdemu kto planuje w najblizszym czasie... Adam Rewelacja (1) Jestem zadowolony - auto stało na warsztacie 2 dni- brak dostępnych części... Honda-Paweł wyważenie kół alu (1) szybko sprawnie i solidnie,polecam Rafał Ostrowski Wymiana (1) Od lat korzystam i jak zawsze jestem zadowolony. Sezonowa wymiana kół sprawna... priv17 Polecam (1) Super obsługa. Szybko sprawnie i dokładnie. POLECAM W 100% ZADOWOLONY KLIENT