Regeneracja felg 17" (1) Jestem pod wielkim wrażaniem regeneracji felg, klasa. Polecam jak najbardziej :) Jakub Wymiana i wywarzanie opon (1) Najgorszy zakład na świecie. Nie dość że nie potrafili wyważyć opon to... Niepolecam CNF KARTUSKA NIE MIŁA I NIE FACHOWA OBSŁUGA (1) Byłem w CNF - ie na ul Kartuskiej ponad rok temu, wymianiali mi zawieszenie... Poirytowany niefachowością
Profesjonalny warsztat (1) Dawno już miałem napisać, ale lepiej późno niż wcale. Panowie pomogli mi w... Piotrek Szybko, sprawnie (1) Szybko, sprawnie, da się umówić przez stronę. Ceny - porównywalne z... Quosek szybko i fachowo (1) Naprawde polecam. Szybko, fachowo i bardzo mila obsluga!!! roger Polecam (1) Konkretna obsługa, bardzo korzystne ceny oraz duży asortyment do wyboru,... Adrian Omijać z daleka (1) Pierwszy minus - brak możliwości przechowania opon po ich wymianie, "bo... m Wymiana opon (1) Bardzo dobre wyposażenie warsztatu, profesjonalna obsługa, polecam. Grażyna Zadowlony z wymiany opon (1) Jestem zadowolony z wymiany. W zeszłym roku skorzystałem z innej firmy z... Arek Nie polecam Skandal,Dramat!! (1) Tydzień temu byłam wyważyć koła w CNF na ul Kartuskiej.Po wyważeniu jedna... Marzena Jestem zadowolony (1) Korzystam z usług od 5-6 lat , kupowałem opony letnie i zimowe , oraz felgi... Jacek ZDECYDOWANIE ODRADZAM !!! (2) Dwie wizyty - pierwsza regeneracja felg aluminiowych a druga - wymiana,... Macin Prostowanie felg stalowych 13 (1) Bardzo dziękuję za profesjonalną i uprzejmą obsługę a zwłaszcza za piękne... Kocio polecam zawiedzionym innymi miejscami. (1) W sumie skorzystałem z usług dzięki pozytywny komentarzom tutaj. Po złych... Marcin Po prostu super (1) W warsztacie zastali mnie bardzo mili i profesjonalni panowie. Super tempo... Janka Rewelacja!! (1) Profesjonalne podejście do klienta. Dobrze wyposażony warsztat. Terminowe... wymagający klient Mariola - opinia (1) Polecam warsztat! U p. Artura wszystkie usterki naprawiane są szybko i... Mariola Bardzo dobry warsztat (1) Super obsługa dobre ceny dobre doradztwo a co najważniejsze bez wielkich... pistolet75 Świetna Wulkanizacja (1) Warsztat zdecydowanie godny polecenia. Oferta dobra w przystępnej cenie.... Agata N.