Polecam Wszystkim! (1) Polecam bo to przjmeność załatwiać tematy wulkanizacyjne i zakup opon w... Gregor Szybko i Profesjonalnie (1) Firma robi sprzęt porządnie, szybko i od ręki. Polecam w 100% Artur świeny punkt wymiany i sprzedaży opon (1) byłem u nich już parokrotnie, kupowałem i naprawiałem opony, szeroki wybór... Paweł
Polecam prostowanie felg w firmie Kelban (3) Szybko, profesjonalnie wyprostowali felgi, założyli opony... Jeździ sie... Dawid (od VW) Wielki plus! (1) Zacznę od tego, iż przez długi okres czasu jeździłem do innej wulkanizacji i... Krzysiek Robią w konia!!! (2) Wtorek - chcę wymienić olej, serwis klimy. Pani z obsługi proponuje termin... winiek Polecam! (1) Panowie, mimo, że dali "plamę", stanęli na wysokości zadania i bez mrugnięcia... Marta Polecam (1) Mam łącznie 3 pojazdy. Od kilku lat jeżdżę do autodromu i zawsze byłem... Marcin Polecam :) (1) szybko, sprawnie i na temat ;o) fajne i niedrogie opony RBK Bogdan - opinia (1) Dopiero w wulkanizacji Rob usunięto mi drgania kół. Świetne wyważenie,... Bogdan 5zł za jedną oponę za recykling - Nie polecam. (1) Obsługa ekspresowa i profesjonalna, widać że wiedzą co robią. Ogromny minus... Marcin Zakup opn (2) Zdecydowanie Polecam. profesjonalna obsługa w bardzo dobrej cenie. Klient POLECAM (1) POLECAM WARSZTAT WULKANIZACYJNY TOMGUM,SWIADCZA USLUGI NAWET PO... RYSZARD Polecam (1) Szybko i sprawnie. Przyjechałem naprawić koło-wyprostowali felgi,naprawili... WALDI Geometria- niepolecam (1) Pojechałem w sobotę na ustawienie geometri, ukręcili śrubę od ustawiania kąta... qwojtekl Szybka obsługa (1) Bardzo sprawnie i szybko naprawili mi 2 przebite opony. Cena tez byla... Marek Nie polecam - przekręcone śruby przy wymianie opon. (3) Ostatnie 2x zmienialem u tych państwa opony, poza tym kola nie były odkręcane... B POLECAM !!! (1) TOMGUM to wulkanizacja, w której pracuje profesjonalny zespół pod okiem... Katarzyna Szybko,tanio,profesjonalnie i SYMPATYCZNIE! (1) Dzisiaj wymieniałem opony w tym serwisie. Nie ukrywam,że o podjęciu decyzji... Andrzej Polecam (1) Szybka i bezproblemowa obsługa. Tanio i solidnie. xzby