klijent (1) polecam ten warsztat w 100% . Perwekcyjna robota Felga wyprostowana i odrazu... Michal Polecam (1) Dotrzymuje terminu, konsultuje zakupy z klientem, śmiało można mu oddać... Alex Asymetria samochodu i nie tylko (1) Miałam już kilkakrotnie problem z samochodem, za każdym razem pomogli, kasy... Grażyna
Szybko, tanio i profesjonalnie (1) Polecam obsługa na najwyższym poziomie. Miło i fachowo. Cena bardzo... Agnieszka Jakoś się zraziłem (1) ogólnie to nie wiem czy polecać czy nie, sami się przekonajcie, ja już nie... Paweł Ch. Polecam!! (1) Wymieniam co roku, opony kupuję tylko u nich!! Rafal zna sie na rzeczy.... Prywatny Detektyw polecam (1) nic dodac nic ujac !!! - POLECAM rav mechanicy w tej firmie to naciągacze (2) zawiozłem dzisiaj samochód do wymiany opon. Pan kazał mi wjechać na podnośnik... RAFAŁ super firma (1) super firma jogi Zakup opon (1) W Quatro kupowaliśmy opony zimowe. Ceny bardzo korzystne. Wrócimy tam po... Natalia Niefachowa obsługa (1) Dwa tygodnie temu byłem na prostowaniu dwóch felg . Po wyjechaniu z warsztatu... Sylwek polecam (1) Solidna firma wysokiej klasy specjaliści przestrzegający zasad naprawy opon i... janek Silnik - uratowany (1) witam ! dzis bylem u chlopakow , i uratowali moj silnik 1.9 meganka :) cena... Piotr naprawa samochodu (1) ostatnio naprawiałem samochód w Ring Gdańsk. Muszę przyznać,że naprawa... tomasz Mam fachowca od kółek ;) (2) Pełna profesjonalna obsługa, potrzebowałem opon zimowych, dobrych w dobrej... Sebastian TRZYMAJCIE SIĘ Z DALEKA!! (1) Rekomenduje wszystkim posiadaczom pojazdów by omijać ten zakład szerokim... Piotr Sopocki - opinia (3) Zdecydowanie odradzam! Sprawdzili w moim aucie zawieszenie i stwierdzili do... Sopocki Nowe opony zimowe (2) Zwiedziony największą liczbą pozytywnych opinii postanowiłem skorzystać z... Marek naprawa hamulców (1) Skorzystałem z usług warsztatu pierwszy raz i jak najbardziej polecam szybko... MAX SZKODA - nalezy uwazac (4) Wymienialam opony w tym warsztacie juz pare razy ale to co wydarzylo sie tym... Iwona