wymiana opon (1) wszystko w porządku szybka miła obsługa umówiłam się na konkretną godzinę i o... Magda Dobry warsztat (1) Cena do jakości jest OK, uczciwie tłumaczą jaki mam wybór przed podjęciem... RH UWAGA!!!!!!!!!!! (1) Byłam z mężem 24.12.2014 wymienić opony letnie na zimowe na przodzie... ......
POLECAM W 1000% (2) Jeden z najlepszych zakładów w Gdańsku!!! miła i szybka obsługa, widać że... Gosia Polecam (1) Dokonywałem naprawy w tym zakładzie. Usługę wykonano szybko, skutecznie i w... Czarek Zaufany i profesjonalny warsztat (1) Chyba najbardziej fachowy i zaufany warsztat w Trójmieście, zawsze chętni do... Bercik Profesjonalnie, sprawnie i tanio! (2) Przyjazna i sympatyczna obsługa. Wymiana opon przebiegła bardzo sprawnie i... Michał ten warsztat to jakaś pomyłka (1) Negatywne opinie jak najbardziej obiektywne . Kombinatorzy i tyle .Brak... Jarek Profesjonalnie i tanio - szczerze polecam! (1) Wymieniałem tam opony 2 lata temu, dzięki pozytywnym opiniom w Internecie.... Julian wymiana opon dobrze i tanio (1) Bardzo polecam niepozorny warsztat blisko i Gdańska i Sopotu. Po... Roy Wymiana opon (1) Szybko, sprawnie, w miłym towarzystwie. Już kiedyś wymieniałam w tym... Lidia K Jest OK (1) Porządny zakład. Filip Nie polecam - opinia (1) Szkoda słów na tych lidzi. Kompletny brak kompetencji, nie umieją odkręcić... Nie polecam Najlepiej! (1) Nie dosć, że solidnie, nie dosć że miło to pierwszy raz ktokolwiek zwracał... Zu Astra 3 kombi. (4) Polecam :) Panowie ogarneli problem z moimi 18". Poprzednio 3 warsztaty nie... Sputnik Serwis opon (1) Zdecydowanie polecam. Może (jak pisali poprzednicy) obsługa nie jest jakaś... Jacek M Pełna profeska! (2) Oceny z trójmiasta.pl przysłały mnie do tego miejsca. Myślałem, że takie... Pablo Polecam (1) Wpadłem w dziurę i uciekało mi powietrze z koła, pilnie bo jechałem zaraz w... zadowolony klient Wymiana klocków w Q7 (2) Obsługa w Osowej żenująca, Pan Darek, Robert i jeszcze jedna Pani to jakieś... Sławek To były najlepsze moje 30min spędzone na oczekiwaniu (3) Miałem problem ponieważ w trzech autach musiałem wymienić opony na zimowe z... Piotr