Jestem bardzo zadowolony (1) Polecam!!! Maja dobre ceny opon i potężny wybór . Andrzej BEZNADZIEJA ! (1) Dojechać tam to jakaś masakra, zawieszenie całe idzie zgubić... Może i trochę... Jerzy Polecam wszystkim! (1) Jak najbardziej polecam. zostałam obsłużona ekspresowo bo w 8 minut. Panowie... Kobieta
Nierówno napompowane opony (1) Prosiłam o konkretną wartość napompowania kół a jak się potem przypadkiem... Joanna ... (6) Wymienialem opony w Jolexie od 2005 i idylla zakonczyla sie w tym roku.... niezadowolony Szczerze polecam (1) Profesjonalnie, miło i w bardzo przystępnej cenie. Widać, że Właściciel zna... Kasia POLECAM (1) Byłem na zmianę kół z zimowych na letnie - od razu w bagażniku przywiozłem... Paweł S ODRADZAM (1) Ja również nie polecam. Nieprofesjonalna obsługa wprowadzająca klienta w błąd. Kobieta Niedokręcone koło ! UWAGA! (1) Mamy początek sezonu wymiany opon na letnie, zwracam uwagę wszystkich... Robert dobry jest (1) Fachowiec pełną gębą :D borovik Asmin - opinia (1) Niby warsztat który naprawia samochody a raczej potrafią tylko zepsuć.... Asmin Nowik - opinia (1) Polecam. Wymieniam opony od kilku lat, szybko i sprawnie jestem obsłużony,... Nowik Chamstwo i zniszczony samochód (1) Byłem stałym klientem tej myjni. Ostatnio wyjechałem po myjni CAŁYM... Jeleń nieuprzejmi naciagacze (1) Zamowilem usluge wymiany kół z wywazaniem i myciem plus zakup dwoch nowych... G. Siodlowski rewelacja! (1) Pełen profesjonalizm, extra ceny i przemiła obsługa! Szkoda tylko że w tak... Sylwia średnio (1) Dwa razy miałam okazję tam być. raz było ok, drugi raz były wymieniane... Zuzanna IDEALNIE (1) Błyskawicznie,bez zbędnych dyskusji - naprawione Rewelacja oLo nie polecam (2) nie polecam tego warsztatu.nie miła obsługa i lekceważenie klienta.cena nie... natalia PEUGEOT 407 (1) WITAM WSZYSTKICH NAPRAWIAŁEM SWOJE AUTKO W FIRMIE PROCAR MUSZE POWIEDZIEĆ ŻE... PEUGEOT 407 TOYOTA AVENSIS (1) Sprawna i kompleksowa obsługa.Mechanik dobrze zdiagnozował usterkę i naprawił... Darek