Fantastycznie (1) W tym kraju takie usługi są ewenementem:) Pan bardzo miły, gadatliwy a przede... bucz Pierwsze wrażenie super, a co się działo dalej .... (1) Obsługa zaskoczyła mnie szybkim rozpoznaniem mojego problemu. Natomiast każda... życzliwa Pani Jakub - opinia (1) Jakość usług na poziomie. dobra robota. Szybko i bez zbędnego gadania. Jakub
polecam !!! (1) Wszystko super! ! Obsługa profesjonalna, ceny super, wszystko zawsze na czas.... Dorota pomylili opony (1) Zamówiłem opony z internetu z przesłaniem do serwisu. Gdy przyjechałem na... hal9000 UWAGA ! (1) W lipcu kupiłam w Kralech 2 używane opony - zapewniano mnie, że są w bardzo... M80 Wymiana i zakup opn (1) Profesjonalnie miło oraz w bardzo przystępnej cenie. Widać, że Właściciel zna... Ania Najlepsza wulkanizacja w Trójmieście (1) Usługa regeneracji felg wykonana profesjonalnie i szybko. Duży plus za bardzo... Kasia Wymiana opon (1) Byłem na wymianie opon w tym warsztacie i jestem pod wielkim wrażeniem... Wojtek Zakup opon (1) Zakupiłem opony do samochodu, duży wybór i można się dużo dowiedzieć jakie... Piotr Najgorszy warsztat na jaki trafiłem do tej pory w Trójmieście. (1) Pojechałem zmienić dwie opony. Najpierw 10 minut szukałem kogoś z obsługi -... Arek serdecznie polecam ta wulkanizacje (1) chłopaki znaja sie na rzeczy. szybko, fachowo, profesjonalnie. pierwszy raz... maciej polecam (1) pełen profesjonalizm, fachowa obsługa, nie naciągają na niepotrzebne koszty cuspis konserwacja (1) witam wszystkich robiłam w Firmie PROCAR konserwację podwozia swojego opelka... małogorzata masakra jakas nie jezdzic tam....... (1) kola nie powywazane pan mechanik lukasz wierdzi ze tylnych kol sie nie wywaza... mara Wyważyli niewyważalne (1) Moja historia zaczyna się w momencie kiedy zdecydowałem się zmienić opony w... Zbigniew Jerzy - opinia (1) Polecam jak najbardziej. Panu robota pali się w rękach. Widać że zna się na... Jerzy Joanna - opinia (2) Nic tylko polecać. Niedrogo, uczciwie i bardzo porządnie wykonane prace. Poza... Joanna Ogólnie to słabo i dość drogo lepiej nowe kupić. (1) Było to dość dawno miałem wtedy inne auto ale ogólnie nie polecam, mimo iż w... Świadomy Masakra (1) Juz w drugim aucie ukrecili mi gwint od sruby podczas zmiany kol, a potem... Ewa