Chaos, brak staranności, fachowosci (1) Nie polecam. Nie dość, że w każdym kole ciśnienie było różne od... Tomasz Szyba i bezproblemowa naprawa uszkodzonej opony (1) Cala operacja trwala moze 20 minut od momentu przyjazdu. Wlasciwie od reki.... alx Polecam solidnie szybko i po prostu zaje.......scie (1) Bardzo sprawnie , konkretnie na temat i super atmosfera polecam serdecznie.... Paweł CBR 600
Wymiana opon (1) DO niedawna wymieniałam tu systematycznie opony w samochodzie. Niestety... Magda Świetny serwis (1) Bardzo sprawnie, wszystko załatwione od ręki, zawsze można otrzymać bardzo... Mateusz Świetny! (1) Najlepszy zakład z oponami w okolicy. Konkurencyjne ceny i super obsługa.... Hubert Pełna profeska (1) Warsztat, który z pewnością mogę polecić. Bardzo profesjonalne podejście do... Kuba Najlepiej (1) Najbardziej zaufana placówka tego typu jaką znam. Poziom kompetencji i... Paweł Super! (1) Firma godna polecenia, jak zwykle wyjechałam zadowolona! :) Natalia Maskra :/ nigy więcej!!! (1) Pojechałem tam wymienić koła. Powiedzieli, że felgi zimowe mam pokrzywione.... Krzysiek polecam ten warsztat (2) bardzo dobra i fachowa obsługa uzyskałem pomoc w sytuacji bez wyjścia załoga... Dawid Profesjonalizm - to co wyroźnia Ring na tle innych wulkanizatorów (2) zmieniam tam opony co sezon w trzech samochodach, korzystałem z geometrii,... k Super (1) Szybko ,tanio i miła obsługa .Polecam wszystkim. aga SERWIS godny polecenia! (1) Za każdym razem, kiedy oczywiście zachodzi taka konieczność, opony kupuje u... TomekCars Wymiana opon. (1) Wymiana opon. Sprawnie. Brak uwag. Adam Slaba obsluga i wysoka cena (1) Bylem w tej wulkanizacji wymienic opony z zimowych na letnie. Panowie zrobili... Przemek bardzo dobry serwis (1) korzystam z serwisu od początku jego istnienia, kupuję u nich i wymieniam... Piotr Wymiana i regeneracja opon (1) Jeżdżę tam od kilku lat, jestem bardzo zadowolona, pamiętam sytuację z przed... Ewa Sprawna wymiana opon- polecam. (1) Skorzystałem z usług wulkanizacji, wymiana opon przebiegła sprawnie i fachowo. Piotr Nowak Geometria kół (1) Geometria kół na najwyższym poziomie - 2 stanowiska, szybka obsługa,... Bartek