Opony- rewelacja (1) Ja jestem bardzo zadowolona z z opon, które tam kupiłam. W ogóle piszę o tym... hanka Polecam (1) Bardzo miła obsługa zarówno Pan jak i Pani z biura, zamówienie opony w tempie... j.d. Polecam! (1) Bardzo miło,profesjonalnie oraz ceny przystępne. Serdecznie polecam każdemu,... Georgia
Znają się na rzeczy (1) Dopiero tutaj panowie mechanicy poradzili sobie z usterką w moim aucie.... gucio Sprawdzona wulkanizacja w Gdyni (1) Sprawdzałem używane alufelgi, każda dokładnie obejrzana, sprawdzona. Można... Bora Gorąco Polecam! (1) Do Oponex-u udałem się na naprawę mocno krzywej felgi i jestem bardzo... Mariusz Profesjonalizm (1) Bardzo dobre podejście do klienta. Nie mamowy żeby powiedzieli, że czegoś się... hakuma Niby wszystko dobrze ale trochę brakuje do konkurencji (1) Korzystałem któryś raz z kolei, starszy wulkanizator fach ma w ręku, młodszy... Janek Super podejście (1) Bardzo jestem zadowolona z obsługi całego serwisu i indywidualnego podejścia... Kasia wymiana opon (1) korzystam z tego warsztatu od paru sezonów, chociaż nie jest mi tam już "po... JOE Opony kupno (2) Nie polecam.. opony z 2009 roku, kto sprzedaje opony, które leżały 7 lat ??... Maluch Wymiana kół `16 z wyważeniem. Cena 100 zł. (1) Cena zdecydowanie wygórowana. Kolejka tez na 2 godziny i cwaniactwo... Ada Polecam w 100% (1) Korzystam z tej wulkanizacji od 5 lat inuwazam ze obsługa jest bardzo miła i... Hrant Polecem najlepsza wulkanizacja w trójmiejscie (1) Pełen profesionalizm, miła obsługa i jestem bardzo zadowolony z tej firmy. Stefan34 Super (1) Jestem klientem od lat, swietna ekipa, polecam i pozdrawiam serdecznie Moreniak Monika - opinia (2) W zeszłym tygodniu wezwałam mobilna pomoc do unieruchomionego auta. Objawy... Monika Szybko i w rozsądnej cenie. (1) Bardzo polecam MOBILNE usługi wulkanizacyjne z ul. Benzynowej 5. Panowie... mariusz Syzbko, profesjonalnie, jestem w peni zadowolony.Polecam (1) Nie naciągają na koszty, profesjonalnie doradzają, można przyjemnie spędzić... Przemek za jakość się płaci (1) Wymieniłem u nich opony razem z wentylami i utylizacją starych. Czas obsługi... julo Najlepszy warsztat w Trójmieście (1) Przystępne ceny, profesjonalizm, punktualność, dotrzymywanie umów, a przede... Iwona Cudowska-Żukowska