Najlepszy warsztat w Trójmieście (1) Przystępne ceny, profesjonalizm, punktualność, dotrzymywanie umów, a przede... Iwona Cudowska-Żukowska Polecam - prawdziwi fachowcy (1) Zdjęli mi zabezpieczenie przeciwkradzieżowe w felgach. Obsługa bardzo pomocna... Piotr GEOMETRIA POLECAM (1) Dziękuję za precyzyjne ustawienie geometrii w moim Audi . Otrzymałem wydruk... Marian
Bardzo mi pomogli (1) Miałem problem z wibracjami na kierownicy. Okazało się że jest krzywa felga i... Andrzej tragedia (1) Myjnia drozsza od innych i wiele gorsza. Auto wyjechalo mokre a pracownik... piotrek Polecam (1) Uszkodzila mi się opona. Na szczęście znalazłam wulkanizacje, która była... Astra polecam (2) Poradzili sobie bez większych problemów z wyważeniem kół, które wg innych... zm Sprawna wymiana opon (1) Wymieniam tam sezonowo opony bez problemów. Da rade dopasować godziny aby... Przemo NIE POLECAM PROCAR-u!!! (2) Bardzo wysokie ceny np.Wymiana 2amortyzatorów 200zł(feuvert 160zł).Słaby... Uczciwy człowiek Wymiana silnika - NIE POLECAM (3) Zleciłem wymianę silnika w bmw e39, poprzedni silnik posiadał ogromne... Kuba Duże logo mała firma - wielkie rozczarowanie! (2) Złapałem "gumę" w busie - więc trzeba było działać. Samochód stał w mojej... były klient Omijać szerokim łukiem! (1) Szkoda słów - omijajcie tych pseudo-mechaników! Po naprawie alternatora... Kaii Super serwis opon! (1) Jestem bardzo zadowolony z wykonanej usługi. Wszystko odbyło się bardzo... Mariusz Oszuści!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Zakupiłęm u nich opony przez internet dnia 19.06.2016.Miały być w ciągu 24h.... rudmarek klima (1) Nareszcie mam klimatyzacje w aucie wszędzie mi napełniali nikt nie mógł... Marcin ze skody Moto-przyjaźnie (1) Cóż można powiedzieć.. Dojazd wybitnie prosty, kiedy trafiłem na miejsce... Marcin Profesjonalna obsługa za przystępną cenę (1) Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z w/w wulkanizatorem. Zawsze fachowo... Piotrek wymiana opon (1) Polecam warsztat. Faktycznie trudno znalezc to miejsce, dość ciasny wjazd ale... Kuba Serwis godny polecenia (1) Serwisowałem tu opony i felgi do Hondy Shadow, a obecnie VTX'a 1300C. Jak... Radek Chaos, brak staranności, fachowosci (1) Nie polecam. Nie dość, że w każdym kole ciśnienie było różne od... Tomasz