Spóźniony Won (3) Wykupiłam grupon po umówieniu się pojechałam do firmy bardzo trudno trafić,... user_138019121402 Polecam tą wulkanizację! Profesjonalna obsługa! (1) Byłem w tym warsztacie po raz drugi, za pierwszym razem na prostowaniu felgi... Paweł Pełen profesjonalizm (2) Świetny zakład i podejście do Klienta. Wymiana opon profesjonalna i sprawna.... Piotr
Polecam (2) Szybko, sprawnie i rzeczowo (gwóźdź w oponie) i do tego w przystępnej cenie. juloski Adam K - opinia (2) Jestem klientem serwisu już od paru lat i bardzo odpowiada mi obsługa jak i... Adam K Geberaknie obrośli w piórka... (3) Dobrze mogło być kiedyś ,ale teraz facecik idzie na ilość i to raczej na... mertz Takiego mechanika szukać ze świecą! (1) Jestem bardzo zadowolony z obsługi i jakości wykonania usług. Ludzie tam... S Szczerze polecam (1) Profesjonalizm w każdym calu, uczciwe ceny za wykonaną pracę i bardzo miła... Zadowolony Nie polecam - partacze (2) zawsze bylem zadowolony z roboty z ulicy hunka woziłem waszą reklamę w swym... user_137693416504 Profesjonaliści!!! (1) Jestem stałą klientką serwisu i muszę przyznać, że mechanicy znają się na... Stała klientka MAJĄC SAMOCHÓ DOBRZE MIEĆ MECHANIKA (1) Odwiedziłam wiele warsztatów .... może bardziej partaczy . W końcu znalazłam,... ZOSIA Najlepsza wulkanizacja w Gdyni (1) Właśnie sobie uświadomiłem, że zaraz będzie 5 sezon jak powierzam im serwis... Raf Bardzo dobry wulkanizator (2) Witam. Zmieniałem opony w CRV i Meriwie i muszę powiedzieć że usługa bdb... djdred Polecam (1) Od kilku lat stale korzystam, szybko i fachowo. Przechowanie opon po sezonie... Lot Wymiana termostatu, niska temperatura silnika (1) Przyjechałem do serwisu Euromaster z prośbą o wymianę termostatu w starym VW... Piotr Szybko, sprawnie i bezproblemowo !!! (1) Szybko, sprawnie i bezproblemowo. Opony zamówione telefonicznie, nastepnego... radek79 Bardzo dobry warsztat (1) Jeśli oczekujesz usług na wysokim poziomie to polecam właśnie to miejsce.... A.S. Zdecydowanie Polecam (1) Korzystałam z usługi wymiany kół na zimowe i...gorąco polecam,fachowa i... Kam Poleca (1) Miło, tanio, profesjonalnie, polecam : ) Gr fachowa pomoc (3) bylem autem u znajomych na kartuskiej okolo 200metrow od CNF gdzie jakis... Adam Kozyra