Duży pozytyw!!! (1) Nareszcie warsztat co potrafi ustawić geometrię . W 3 innych warsztatach... Kamil virago xv 750 (1) Wjechalem 20 minut prze dzamknieciem. Aż mi głupio było. Zapytałem grzecznie... Jacek uwaga (3) rok temu zakupiłem komplet opon - 4 używki cena 1200 zł - podobno super i... osowianin
Wymiana płynu hamulcowego (1) w dniu dzisiejszym wybrałem się na wymianę płynu hamulcowego koszty w... BMW Przemiła i pomocna obsługa (1) Podjechałam dzisiaj na myjnię Beaver na Jasieniu. Natychmiast podszedł do... Ania Uszkodzenia po wizycie w Point-S Quatro (1) Zdecydowanie nie polecam wymiany opon w tym serwisie. Panowie najpierw przy... BMW Polecam w 100% (1) Dobra firma z dużym wyborem opon ceny są zdumiewająco niskie w porównaniu z... Leszek Goraco polecam (1) Skorzystałem z usług warsztatu po raz trzeci i za kazdym razem wyjezdzam w... Wojtas Takie małe gburki (1) Zakupiłem olej do automatycznej skrzyni biegów, niewłaściwy, chciałem... Paweł tak jak być powinno (1) Jak dla mnie bomba. Nie musiałem stać i czekać aż mechanik się mną... Marcin Dobry warsztat i dobre ceny (1) Zmieniam tu opony od kilku lat. Raz też prostowałem felgi. Ze wszystkich... Marcin Nie polecam (1) Pracownicy jeszcze ok ale ogólnie chaos. Miałem nieprzyjemność kontaktu z... Pawel Myjnia (1) Myłem na tej myjni co miesiąc parę samochodów służbowych. Niestety dzisiaj... Marek Pełne zadowolenie (1) Profesjonalizm , wiedza pana Tomka w dziedzinie klimatyzacji na bardzo... MariuszVolvoS80 Kolejny udany zakup w Albercie (1) To już mój kolejny udany zakup opon w serwisie Albert. Obsługa zdecydowanie... Grzesiek Klient (1) Witam, jestem klientem tego punktu od pewnego czasu i ciężko im coś... Krzysztof NIE POLECAM! (2) Po wcześniejszej umówionej wizycie na wymiane opon, zastałem zamkniętny... klient Polecam (1) Maja bardzo niskie ceny , kolejny udany zakup i montaż opon - polecam Adam Jestem bardzo zadowolony (1) Polecam!!! Maja dobre ceny opon i potężny wybór . Andrzej BEZNADZIEJA ! (1) Dojechać tam to jakaś masakra, zawieszenie całe idzie zgubić... Może i trochę... Jerzy